Reklamne tablice, pisarniške tablice, informacijske tablice in uradne tablice - Izdelava tablic po naročilu

Reklamne tablice izdelujemo z individualnim sistemom označevanja. Za izdelovanje reklamne tablice, pisarniške tablice, informacijske tablice ali uradne tablice uporabljamo aluminijaste lamelice ali akrilno steklo v kombinaciji estetskega pritrdilnega pribora FISSO ali FLY, našega italijanskega partnerja Kunstdunger. Izdelava tablic je dopolnjena s pritrdilnim priborom ali pa vam za reklamne tablice izdelamo samostoječe estetsko stojalo. V ponudbi Neonart tudi ostali izdelki za učinkovito oglaševanje: led napisi, avtografika, drogovi za zastavo, cnc obdelava kovin in drugi promocijski izdelki.


Izdelava reklamne tablice - enostavna menjava teksta

Izdelava tablic po meri je prilagojena vsakemu individualnemu naročniku. Ker se informacije na tablicah spreminjajo, je idealna takšna izdelava tablic, ki omogoča samostojno menjavanje teksta in imen na tablicah. V ta namen uporabljamo aluminijaste lamelne profile s polkrožnimi, kvadratnimi ali trikotnimi pvc zaključki. Takšna izdelava tablic je še posebej primerna za pisarniške tablice, informacijske tablice ter uradne tablice.

Informacijske tablice | Neonart Uradne tablice | Neonart

Reklamne tablice - izdelava tablic v dimenzijah, ki jih potrebujete

Reklamne napisne tablice za označevanje poslovnih prostorov, tablice za pisarne, hotelske sobe, hišne oznake, s piktogrami za obveščanje in poročanje so izdelane s teksti iz samolepilne folije, sitotiska ali digitalnega printa. Prav tako vam nudimo tudi možnost gravure. Reklamne tablice izdelujemo v dimenzijah, ki jih potrebujete ali si jih želite. Za namene oglaševanja pa so v naši ponudbi tudi: reklamne table, svetlobne table, reklamni panoji, reklamni totem in svetlobni napisi.


Pisarniške tablice in informacijske tablice za osnovno predstavitev

Pisarniške tablice, uradne tablice in informacijske tablice so izdelane iz kvalitetnih poljubnih materialov in dovršene izdelave inovativnih oblik in sodobnega dizajna. Pisarniške tablice in informacijske tablice so namenjene podajanju osnovnih informacij, uradne tablice pa za prvi stik z obiskovalcem ali stranko.


Neonart | izdelava reklamnih tablic, pisarniške tablice, informacijske tablice - povezave do naše spletne strani: