Led napisi in neonski napisi – svetlobni napisi in led razsvetljava, da so reklamni napisi še opaznejši

Led napisi in neonski napisi bodo opazni tudi ponoči. Led razsvetljava, s katero svetijo reklamni napisi, ima številne prednosti. Svetlobni napisi, pri katerih je uporabljena led razsvetljava, so energijsko varčni in imajo dolgo življenjsko dobo. Za namene oglaševanja pa izbirajte tudi med ostalo ponudbo, ki jo je pripravil Neonart: reklamne tablice, reklamni napisi,  reklamni panoji, drogovi za zastavo, cnc obdelava kovin, avtografika in ostali promocijski izdelki.

 

Neonski napisi | Neonart             Neonski napisi | Neonart    


Neonski napisi, svetlobni napisi – izdelava in postopki

Neonski napisi so ročno, steklopihaško ukrivljene barvne steklene cevi, ki jih s segrevanjem oblikujemo v želene oblike. Neonski napisi so izdelani iz steklenih cevi premera 8 do 24 mm. Z vakuumsko turbo črpalko ustvarimo v cevi vakuum in cev napolnimo z argonom in plinom neon. Tako dobimo visokonapetostno sijalko, imenovano neonska cev, ki jo uporabimo za neonski napis. Več zaporedno povezanih sistemov, priključenih na transformator, tvorijo enega ali več tokokrogov – svetlobni napis.

 

Led napisi – prednosti led razsvetljave

Svetlobni napisi oziroma led napisi za reklamne table, kjer vgradimo LED segmente, se odlikujejo z  nizko porabo električne energije in dolgo življenjsko dobo. Prednosti v LED razsvetljavi so tudi nizki stroški vzdrževanja in servisiranja takšnih napisov.  Led napisi, ki lahko svetijo v spreminjajočih se barvah, sistem RGB, pa so zaradi dinamike spreminjanja barv in prižiganja ter utripanja tudi bolj atraktivni reklamni napisi, saj jih še hitreje opazimo in zaznamo.


Neonart | Led napisi, neonski napisi, led razsvetljava – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Neonart
Naslov
Zagrebška cesta 20
2000 Maribor
Spletna stran
E-pošta
02 426 0100
Seznam fraz
Led napisi, neonski napisi, led razsvetljava, reklamni napisi, svetlobni napisi
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA