Reklamni totem, steber oz. pilon | Reklamni svetlobni napisi v obliki stebrov

Če za svoje podjetje iščete reklamne table, reklamni totem ali reklamni steber, pa se še niste odločili za izvajalca, vas vabimo, da nas obiščete na Zagrebški cesti 20 v Mariboru v poslovnih prostorih podjetja Neonart, ki je specializirano za produkcijo in montažo reklamnih tabel različnih vrst. Izdelujemo in distribuiramo različne reklamne table, svetlobne table kasetne izvedbe, na voljo pa so vam tudi atraktivni reklamni napisi v obliki stebrov. Izberete lahko reklamni totem, steber oz. pilon. Obiščite nas!


Posebne reklamne table Neonart: reklamni totem, steber ali pilon

Kot posebne reklamne table vam v podjetju Neonart d.o.o. izdelamo privlačen reklamni totem, steber oz. pilon. Za reklamni totem, steber oz. za pilon se v grafičnem oddelku podjetja naredi 3D računalniška predloga izgleda, upoštevaje želje naročnika. Za določitev višine se upoštevajo reklamni napisi, ki naj bodo na reklamnem totemu, stebru oz. pilonu ter postavitev v prostoru, v katerega bo reklamni totem oz. steber postavljen ter materiale, ki se jih bo uporabilo pri izdelavi reklamnega totema. Naši reklamni stebri, ki so vedno postavljeni na ustreznem betonskem temelju, so izdelani iz različnih materialov, ki jih je možno tudi kombinirati (predhodno je potrebna izdelava konstrukcije, obdelava pleksi stekla, CNC obdelava kovin, uporaba samolepilne folije itd.). Razsvetljeni so s fluorescentno ali LED razsvetljavo v notranjosti oz. z zunanje strani z halogenimi ali LED reflektorji - da dobimo tudi nočni  efekt svetlobnega napisa na stebru.

 

Reklamni totem | NeonartMontaža reklamne table, reklamnega totema ali stebra

V podjetju Neonart, poleg kvalitetnih materialov in ugodnih cen ter vrhunske in pravočasne izvedbe, garantiramo tudi kvalitetno izvedeno montažo za vaš novi reklamni totem, steber ali svetlobni napis v obliki pilona, ki je pri visokih reklamnih stebrih izredno zahtevna in lahko traja tudi več dni, saj je kvalitetna izvedba montaže katerekoli reklamne table ali stebra zelo odgovorno in izrednega pomena. Ko so naši reklamni napisi pritrjeni, pa seveda naše delo ni povsem končano. Za postavljeni reklamni totem ali steber vam namreč omogočamo redno vzdrževanje in servisiranje, redno vzdrževani in servisirani pa so tudi naši svetlobni napisi, reklamni napisi, reklamni panoji, itd.


Neonart – široka ponudba: svetlobni napis in različni reklamni napisi

V podjetju Neonart d.o.o. lahko izberete ne le reklamni totem, steber in svetlobni napis, temveč še mnogo več. Na voljo so vam tudi kvalitetni in cenovno ugodni reklamni napisi, reklamne table in reklamne tablice, city light panoji, 3D črke ter promocijski izdelki in  ostali privlačni reklamni izdelki. Obiščite našo spletno stran www.neonart.si!

 


Neonart | Reklamni totem, steber, svetlobni napis – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Neonart
Naslov
Zagrebška cesta 20
2000 Maribor
Spletna stran
E-pošta
02 426 0100
Seznam fraz
reklamni totem, steber, reklamni napisi, reklamne table, svetlobni napis
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA