Gostilne z živo glasbo - obiščite gostilno v Brezju!


Gostilne z živo glasbo
so odlična priložnost za sprostitev v dobri družbi, prijetnem ambientu in seveda tudi ob dobri hrani. Ob glasbi, primerni za različne generacije, lahko praznujete posebne priložnosti v krogu družine, ob tem pa poskusite tudi gurmansko hrano, nad katero boste zagotovo navdušeni. Če iščete gostilno z živo glasbo, v kateri bi v prijetnem ambientu praznovali posebno priložnost, obiščite picerijo in pub Moby Dick. Smo gostilna v Brezju, ki vam nudi pestro ponudbo hrane in pijače, pri nas pa lahko rezervirate prostore tudi v namen poslovnih sestankov ali družinskih praznovanj. Poleg čudovite, pokrite terase se nahaja prostor z igrali za naše najmlajše. Gostilna z igrali za otroke je vsekakor najprimernejša izbira za praznovanje posebnih priložnosti, na katerih bodo prisotni tudi otroci.

Gostilne z živo glasbo gostilna Brezje


Gostilna v Brezju s pestro ponudbo hrane in pijače


Gostilna v Brezju, v kateri boste deležni prijetnega ambienta in prijazne postrežbe. V Moby Dicku vam nudimo več vrst pic, solat in okusnih lazanj, na našem jedilnem listu pa boste našli tudi fantastične sladice in več vrst pijače. Če iščete gostilno z živo glasbo v Brezju, nas obiščite v piceriji in pubu Moby Dick. Smo gostilna z igrali za otroke, zato so dobrodošli tudi najmlajši obiskovalci, ki bodo v sklopu naše gostilne doživeli pravo zabavo, starši pa boste ob tem popolnoma brez skrbi.

VEČ O PICERIJI


Gostilne z živo glasbo v jesenskem in zimskem času


Gostilne z živo glasbo so odlične za preživljanje večerov v družbi prijateljev, s katerimi lahko tudi zaplešemo. Če se ob tem razvajamo še z okusno hrano, bo večer zares pravo doživetje. V gostilni z občasno živo glasbo Moby Dick vam nudimo tudi možnost skupnega ogleda športnih dogodkov. Gostilne in restavracije na Gorenjskem zares znajo pričarati nasmešek na obraz naših gostov. Veselimo se vašega obiska v piceriji in pubu Moby Dick. Več na naši spletni strani: http://www.mobydick.si/jedilni-list