Picerija - katera je najboljša na Gorenjskem?


Picerija je prostor, ki ga radi obiščejo tako odrasli, kot tudi otroci. Razlog za to so zagotovo okusne pice, italijanska jed, ki izvira iz 19.stoletja. Prva pica je bila pečena leta 1750, vsebovala pa je samo oblogo iz paradižnikov. Danes jo poznamo kot pico Margarita. Današnje picerije se precej razlikujejo od tistih, ki so jih ljudje obiskovali v preteklosti. Ponudba pic je namreč bistveno večja - tako si lahko svojo okusno pico privoščijo tudi ljudje, ki se prehranjujejo na vegetarijanski način. Se sprašujete, katera picerija na Gorenjskem je zares vredna vašega obiska? Obiščite nas v piceriji in pubu Moby Dick, kjer boste zaradi pestre ponudbe najrazličnejših pic z bogatimi oblogami tudi vi našli pravo zase. Prav tako smo pravi odgovor tudi v primeru, da iščete picerijo z igrali, na katerih se bodo lahko zabavali vaši najmlajši. Zaradi prijetnega ambienta in prijazne postrežbe se naši gosti z veseljem vračajo.

Picerija picerija Gorenjska


Picerija Gorenjska - bogata ponudba in ugodne cene


Picerija na Gorenjskem vam nudi možnost pokušanja najrazličnejših vrst pic ob izbrani pijači. V piceriji Moby Dick lahko ob dobri pici uživate tudi na zunanji, pokriti terasi in si tako zagotovite uživanje okusne hrane v prijetnem okolju. Smo picerija na Gorenjskem, ki vam nudi pester izbor pic in drugih jedi po zelo ugodnih cenah. Picerija za praznovanja je eden izmed najprimernejših prostorov, ki jih lahko izberete za praznovanje pomembnega dogodka v družini.

PREVERITE NAŠ JEDILNI LIST


Picerija, v katero se boste vrnili


Znano je, da se v dobro picerijo ljudje vedno z veseljem vrnejo. Prijeten ambient, okusne pice z najrazličnejšimi oblogami in prijazna postrežba so vsekakor razlogi, da se ljudje znova in znova vračajo v izbrano picerijo. Vabimo vas, da tudi vi obiščete najboljšo picerijo na Gorenjskem, v katero se boste vedno z veseljem vrnili. V Moby Dicku smo poskrbeli tudi za dovolj velik parkirni prostor, ki vključuje kar 50 parkirnih mest. Veselimo se vašega obiska. Preberite več tukaj: https://www.vsi.si/mobydick/dobra-gostilna