Gostilna na Gorenjskem: Moby Dick

Gostilne na Gorenjskem ne bo težko najti, a če iščete zares dobro, se oglasite pri Moby Dicku. Smo dobra in poceni gostilna na gorenjskem in ponujamo pice, solate, lazanje in izbrano pijačo. Za gostilne na gorenjskem cene variirajo, a pri nas smo glede na izvrstno kvaliteto zares poceni.

Gostilna na GorenjskemDobra in poceni gostilna na Gorenjskem

Ne le to, v Moby Dicku boste hrano uživali tudi ob prelepem razgledu. Lahko si izberete mizo na zunanji pokriti terasi ali pa v notranjosti gostilne. Gorenjska picerija nudi brezskrbno parkiranje, in sicer kar 50 parkirih prostorov. Smo odlična postojanka, ko se odpravljate na izlet ali pa vračate domov. Za druženje ob pivu in drugih pijačah imamo tudi pub. Vse to priča o tem, da smo zares dobra gostilna. Gorenjska ali pa okolica - zavijte k nam in si polepšajte dan.

Izbrana ponudba in dobre cene

Naša glavna ponudba so odlične pice. Na voljo so vse klasične pice, pa tudi nekaj izbranih kombinacij. Ponudbo dobre gorenjske gostilna Moby Dick dopolnjujejo še solate in sladice, ter seveda izbrana pijača. Na voljo smo tudi za poslovna in družabna srečanja ter različne dogodke. Oglasite se na Gorenjskem in pridite v zares dobro gostilno.

Moby Dick deluje že od leta 2001, kar priča o naši odlični ponudbi in osebju. Naša notranjost je prostorna, zato se boste počutili zares udobno, za otroke pa so na voljo tudi igrala. Naj vas naša gorenjska gostilna nasiti in navduši. Cene so prijazne, poleg gotovine pa sprejemamo tudi vse večje plačilne kartice. Pokličite nas za rezervacijo večjih skupin in poskrbeli bomo, da boste odšli s polnimi trebuhi in nasmehom na obrazu. Dobra in poceni gostilna na Gorenjskem je Moby Dick, kamor vabi odličen ambient in zares okusna hrana.

Moby Dick, gostilna: Gorenjska, Črnivec 26 (4243 Brezje)

VEČ O PICERIJI MOBY DICK

JEDILNI LIST

dobra in poceni gostilna na gorenjskem