Picerija Moby Dick prava izbira za dobre pice

Picerija Moby Dick vam postreže ne le dobre pice, ampak zares vrhunske pice. Seveda iz krušne peči, poleg izbrane pijače, vse to pa še z lepim gorenjskim razgledom. Nahajamo se na Črnivcu (Brezje), nedaleč iz Ljubljane ali Bleda.

Kdaj je potrebna rezervacija

Veseli smo vsakega gosta, a če prihajate kot večja skupina bo za picerijo Moby Dick potrebna rezervacija. Le tako si boste zagotovili dovolj prostora za udoben in prijeten obrok ter druženje. Prav tako sprejemamo rezervacije za različna praznovanja, srečanja in druga druženja. Če iščete dobro picerijo na Gorenjskem, ste jo našli. Od nas nikoli ne odidete razočarani. Dobre pice so vedno super izbira za kosilo ali večerjo, pri nas pa dobite res okusne.

Dobre pice iz krušne peči

Vsakdo ve, da dobre pice prihajajo iz prave krušne peči. S svežimi sestavinami vam bodo naši peki pripravili ravno prav pečeno pico, katere okusa še dolgo ne boste pozabili. Vrhunske pice lahko dopolnete še s solato in sladico, na voljo pa so tudi lazanje. Za druženje samo ob pijači se oglasite v našem pubu, picerija pa bo prava izbira za tiste bolj lačne.

Picerija z vsemi bonusi

Odlična novica je tudi, da ima picerija Moby Dick dovolj prostora za parkiranje, tako da se s tem nikoli ne rabite obremenjevati. Dobre pice lahko uživate na prostorni pokriti terasi z lepim razgledom ali pa v notranjih prostorih. Za otroke so na voljo tudi zabavna igrala. Gorenjska picerija vas pričakuje z izbrano ponudbo, prijaznim osebjem in lepim ambientom. Dobre pice strežemo že od leta 2001 in smo na Gorenjskem in širše ena najboljših picerij. Odprti smo vse dni v tednu.

MOBY DICK KONTAKT

Dobra picerija GorenjskaDobre pice