Pizzeria Moby Dick: vrhunske pizze na Gorenjskem

Pizzeria Moby Dick se nahaja na Črnivcu, na Brezjah (Gorenjska). Ponujamo vrhunske pizze iz krušne peči, pa tudi lazanje in solate, ter seveda izbrano pijačo, ki jo lahko uživate v našem pubu. Ustavite se pri nas in se kvalitetno najejte na čudovitem gorenjskem razgledu. Pizzeria Moby Dick vas pričakuje.

Moby Dick pizzeria na voljo tudi za praznovanja

Le kdo nima rad dobre pizzerie? Če iščete lep ambient in vrhunske pizze za večje družbe, smo pravi naslov. V naših prostornih sobah in veliki terasi se boste počutili udobno, nudimo pa tudi veliko prostora za parkiranje, da boste lahko brezskrbno uživali. V pizzeriji sprejemamo rezervacije za različne zaključene družbe, tako praznovanja kot poslovna in družabna srečanja. Pokličite nas in si zagotovite svoj prostor v pizzeriji na Gorenjskem. Otroci se bodo razveselili tudi naših zabavnih igral, zato smo res prava pizzeria za praznovanja. Fotografije naših prostorov si lahko ogledate na naši spletni strani.

Vrhunske pizze iz krušne peči

Odlična pizzeria na Gorenjskem vam postreže vrhunske pizze iz krušne peči, katerih okusa še dolgo ne boste pozabili. Strežemo že od leta 2001, zato ste lahko prepričani, da dobite zares dobro kvaliteto po ugodni ceni. Ni vsaka pizzerija tudi dobra pizzerija. Krušne peči obvladamo in pripravili vam bomo pizzo s svežimi sestavinami, ki bo ravno prav pečena.

Če pizza ni vaša prva izbira, so na voljo tudi različne solate in pa izvrstne lazanje. Za sladkosnede nudimo tudi nekaj dobrih sladic. Najsi vam torej pašejo pizze iz krušne peči ali pa samo pivo ali dve - pridite k nam in uživajte. Pizzeria za praznovanja, zaključene družbe in družinske obiske na Gorenjskem je odlična izbira, da se najeste in poveselite. Pridite k Moby Dicku in se prepričajte sami.

O RESTAVRACIJI MOBY DICK

MOBY DICK PUB

Pizzerija na GorenjskemVrhunske pizze iz krušne peči