Gostilne, Gorenjska: pizzeria Moby Dick, Brezje

Gostilne na Gorenjskem so pomemben del turizma in gostinstva. Moby Dick je prava izbira za ljubitelje pic. Pizzerija na Gorenjskem vas postreže z vrhunskimi picami, lazanjami, solatami in sladicami. Če iščete gostilno na Brezju, v okolici Brezja ali pa blizu Bledu, se na poti ustavite pri Moby Dicku.

Na Črnivcu 26 (4243 Brezje) se združujejo dobri okusi, sproščena atmosfera in prijazna postrežba. Srce našega menija so izvrstne pice iz krušne peči, ki so znane ne le na Gorenjskem, ampak po vsej Sloveniji.

Gostilne na GorenjskemZa gostilne Gorenjska pravi raj

Na Gorenjskem najdete številne gostilne, restavracije in pizzerije. V pestri izberi izbrane hrane pa morate obvezno dati priložnost tudi Moby Dicku, ki vas bo navdušil, da se boste redno in radi vračali. Izberete si lahko mizo na prostorni pokriti terasi in uživate tudi v lepem razgledu. Gorenjska je zagotovo zelo lepa pokrajina, s pico na krožniku pa jo boste še bolj vzljubili. Ne izgubljajte torej časa z drugimi restavracijami na Gorenjskem, pridite kar na Brezje. Za vas imamo odlično hrano, ki vas ne bo zgolj nasitila, ampak prav razvajala.

Gostilne z vsem, kar potrebujete

Moby Dick gostilna Brezje ima dovolj parkirnih prostorov, da se lahko brez skrbi pripeljete z avtom. Otroke bo razveselila tudi novica, da imamo številna zabavna igrala, ki jim bodo krajšala čas. Pizzeria Moby Dick sprejema vse večje plačilna kartice. Za večje skupine prosimo, da mize prej rezervirate, da boste zagotovo imeli dovolj prostora. Smo prava gostilna na Gorenjskem in zagotovo vas bomo navdušilil. Pri nas se lahko oglasite tudi samo na pijači, pričakuje vas namreč naš pub, občasno pa tudi živa glasba. Vabljeni.


Pizzeria Moby Dick
Črnivec (4243 Brezje)
Odprto vse dni v tednu
Rezervacije na telefonsko številko: 04/530 95 95

DOBRA GOSTILNA MOBY DICK

MOBY DICK GALERIJA

Gostilna na Brezju