Dobre gostilne na Gorenjskem: Moby Dick

Dobre gostilne odlikuje okusna hrana, lep ambient in prijazna poskrežba. Vse to ponuja picerija Moby Dick na Gorenjskem, natančneje na Črnivcu (Brezje). Nedaleč iz Ljubljane ali pa kratek ovinek z izleta na Bled - dobre gostilne kot je Moby Dick ne smete prezreti.

Izvrstne pice iz krušne peči

Dobre gostilne imajo na prvem mestu izbran meni. Moby Dick slovi po svojih odličnih picah, ki so med najboljšimi ne le na Gorenjskem, ampak v celi Sloveniji. Naša ponudba je pestra in temelji na svežih, izvrstno kombiniranih sestavinah, ki jih peki spečejo v krušni peči. V dobri gostilni boste zagotovo našli nekaj za svoj okus in tudi pri nas se ni bati, da ne bi našli primerne pice zase. Poleg tega pa vas razvajamo še z slastnimi lazanjami, solatami, sladicami ter seveda izbrano pijačo, ki jo lahko pijete v našem pubu.

Igrala za otroke in lep razgled

Dobre gostilne poskrbijo tudi za otroke. Pri Moby Dicku so družine nadvse dobrodošle. Smo gostilna z igrali za otroke, ki bodo najmlajše zabavala in kratkočasila, medtem ko bodo starši v miru uživali v hrani in razgledu. Le redke gostilne na Gorenjskem imajo tako lep razgled kot naša. Uživali ga boste lahko na prostorni pokriti terasi. Poleg tega se lahko k nam v miru pripeljete z avtom, saj imamo dovolj parkirnega prostora.

Sproščeno druženje in živa glasba

Dobre gostilne poskrbijo za dobro počutje svojih gostov. Naš prostor je dovolj prostoren in omogoča zelo sproščeno druženje, občasno pa vas razveselimo tudi z živo glasbo. Pridite nekaj dobrega pojest, popit in zapet v našo družbo.

Če je torej v vaših mislih dobra gostilna na Gorenjskem, gostilna z razgledom, gostilna z igrali za otroke, gostilna z živo glasbo - vse to smo mi. Pridite torej k Moby Dicku na odlično pico.

VEČ O PIZZERIJI

MOBY DICK GALERIJA

gostilne z igrali za otroke

dobre gostilne na Gorenjskem