Pizzeria z najboljšo ponudbo vrhunskih pizz


Pizzeria z vrhunskimi picami je pogost razlog, da se ljudje v izbrano pizzerijo radi vračajo. Pri hrani nas razdvajajo različni okusi, ki ustrezajo posamezniku in tako je tudi pri picah. Nekateri imajo raje tanjše plasti obloge, spet drugi pa se navdušujejo nad obilno oblogo na svoji pici, zato je težko zadovoljiti vsakega posameznika, vendar pa bodo v dobri pizzeriji vaše želje vedno upoštevane. Pica izvira iz Italije, kjer se je vse skupaj pričelo s testom, obloženim s paradižnikovo omako. Danes smo deležni široke ponudbe pic, ki jih lastniki restavracij pogosto prilagodijo tudi svojemu načinu priprave hrane, zato številne pice nosijo imena restavracij. Če iščete dobro pizzerijo na Gorenjskem, vsekakor obiščite Moby Dick, kjer smo za vas pripravili bogat jedilnik z različnimi vrstami pic in drugih jedi. Da bo izkušnja ob uživanju hrane zares enkratno doživetje, smo poskrbeli tudi za prijeten ambient.

Pizzeriavrhunske pizze


Vrhunske pizze po ugodni ceni

Vrhunske pizze je precej širok pojem, saj ima vsak posameznik drugačen okus. V pizzeriji Moby Dick se trudimo ustreči vsem okusom in sicer s pripravo vrhunskih pic, v ponudbi katerih bo vsakdo našel takšno, ki ustreza njegovemu okusu. Smo pizzeria, v kateri sprejemamo tudi rezervacije - pomemben dogodek v krogu družine preživite v družbi svojih najbližjih, okusnih pic in izbranih pijač. Če iščete pizzerio v okolici Bleda, smo pravi naslov za vas.

VEČ O NAŠI PICERIJI


Pizzeria s prijetnim vzdušjem


Ena izmed značilnosti, ki odlikujejo dobro pizzerio, je tudi prijetno vzdušje, v katerem lahko v miru uživamo izbran okusen obrok. V Moby Dicku nismo poskrbeli le za pestro ponudbo pic, temveč tudi za prijetno vzdušje in vedno prijazno postrežbo, zaradi katere se gosti v naši restavraciji počutijo odlično. Smo pizzerija krušne peči, ki pri pripravi pic uporablja krušno peč, ki našim pizzam doda poseben priokus domačnosti. Pridite in izberite svojo! Več na naši spletni strani: http://www.mobydick.si/kontakt