Restavracija Moby Dick na Gorenjskem

Restavracije na Gorenjskem res ni težko najti, a če ste si zaželeli pizze v okolici Bleda, se pripeljite v Moby Dick. Nahajamo se na Črnivcu (Brezje), le kratko vožnjo iz Ljubljane in okoliških krajev. Ponujamo vrhunske pice iz krušne peči, pa tudi lazanje in solate, ter seveda izbrano pijačo, ki jo lahko uživate v našem pubu. Ustavite se pri nas in se dobro najejte na čudovitem gorenjskem razgledu. Pizzeria Moby Dick spada med najboljše gostilne in restavracije v Sloveniji.

Dobra restavracijaIzbrana ponudba naše dobre restavracije

Glavne na meniju so pri nas pizze. Res je, da to priljubljeno jed ponujajo zares številne gostilne in restavracije, a ne dobite povsod tako vrhunske pice. Če ste se odpravili na izlet in iščete restavracijo v okolici Bleda, bo naša restavracija prava izbira. Moby Dick restavracija Brezje peče pice iz krušne peči, lahko pa poizkusite tudi naše lazanje, solate in sladice. Tako dobre restavracije ni kar na vsakem koraku, in če nam date priložnost, obljubimo, da se boste še vrnili. Gorenjska pizzeria nudi lep ambient, parkirni prostor in tudi otroško igrišče.

Gorenjska lepota in okusna hrana - popolna kombinacija

Kaj je še lepšega kot uživati dobro hrano v lepem razgledu? Gorenjska je čudovita pokrajina, s pico na krožniku pa bo še prijetnejša. V naši restavraciji lahko uživate ne veliki terasi s čudovitim razgledom, kar nas zagotovo uvršča med tiste zares dobre restavracije. Sprejemamo tudi rezervacije za različna druženja in praznovanja. Če ste na gorenjskem koncu, bodisi na Brezjah ali na Bledu, je skok do nas obvezen.

Vrhunske pizze iz krušne peči

Odlična restavracija na Gorenjskem vam postreže vrhunske pice iz krušne peči, katerih okusa še dolgo ne boste pozabili. Strežemo že od leta 2001, zato ste lahko prepričani, da dobite zares dobro kvaliteto, pa tudi po ugodni ceni. Pripravili vam bomo pico s svežimi sestavinami, ki bo ravno prav pečena.

MOBY DICK PUB

Restavracija na Gorenjskem