IPL odstranjevanje dlak

IPL odstranjevanje dlak je hitro, učinkovito, trajno in predvsem neboleče odstranjevanje dlak. IPL odstranjevanje dlak deluje s pomočjo selektivne fototermolize: svetlobna energija se pretvori v toplotno energijo in pri tem uniči folikel dlačice. Svetloba se asorbira v melanin, ki ga je največ v temnih in močnih dlačicah, zato se najboljši rezultati kažejo pri velikem barvnem kontrastu med kožo in dlako. Najprimernejši čas za IPL trajno odstranjevanje dlak je pozna jesen. Ker je odstranjevanje dlačic z laserjem najuspešnejše v fazi rasti dlačic, je postopek potrebno nekajkrat ponoviti, saj vse dlačice niso hkrati v enaki fazi.


Trajno odstranjevanje dlak je primerno tudi za moške

Veliko moških se želi znebiti poraščenosti predvsem na hrbtu, pa tudi na drugih delih telesa. Z IPL trajnim in nebolečim odstranjevanjem dlak se boste neželenih dlačic rešili za vedno. IPL moška depilacija namreč uniči korenino dlake, obenem pa ne povzroča nobene škode na obkrožajočem kožnem tkivu. Zelo primerno je za večje površine kot so hrbet,prsi, roke,noge, dlake pa lahko odstranimo z vseh delov telesa brez bolečin in stranskih učinkov. Ker je IPL izjemno uspešen prav na temnih in močnih dlakah na obrazu in po telesu, ga priporočamo vsem moškim, ki se redno brijejo na področju brkov in brade,  in ki se želijo znebiti vraščenih dlačic, videza temne (temne dlake na obrazu)in nikoli popolnoma gladke kože na obrazu ali le vsakodnevnega britja.

Cenik IPL odstranjevanja dlak:
•    Depilacija rok – 125 €
•    Depilacija nog – 250 €
•    Delna depilacija nog – 120 €
•    Delna depilacija nog – zgoraj – 160 €
•    Depilacija hrbta – 250 €
•    Bikini depilacija – 75 €
•    Brazilska depilacija – 90 €
•    Depilacija pazduh – 75 €
•    Depilacija brade – 50 €
•    Depilacija nad zgornjo ustnico (depilacija brčic ali depilacija brkov) – 35 €


Prihranki z IPL odstranjevanjem dlak

Z IPL trajnim in nebolečim odstranjevanjem dlak boste prihranili pri nakupu britvic, pen ali gelov za britje in ostalih pripomočkov, saj jih ne boste več potrebovali. Pokličite nas in se dogovorite za vaš termin!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Kozmetični salon Lavanda
Naslov
Trg komandanta Staneta 8
1000 Ljubljana
Delovni čas
PON - PET: 9.00 -19.00
Spletna stran
E-pošta
01 518 14 16
041/634 071
Seznam fraz
neboleče odstranjevanje dlak, neboleče odstranjevanje dlačic, temne dlake, temne dlake na          obrazu, močne dlake, pod pazduho, bikini, brki, brada, roke, noge, hrbet, prsa, bikini depilacija, depilacija rok, depilacija nog, depilacija pazduh, depilacija nad zgornjo ustnico, depilacija brčic, depilacija brkov, moška depilacija, depilacija hrbta, brazilska depilacija, ipl odstranjevanje dlak, trajno odstranjevanje dlak
ZEMLJEVID