Inhalator iz lekarne vam prinese na dom kar poštar


Inhalator dobite v lekarni. Da pa bi prišli do lekarne, vam zdaj ni več treba na pot. Ponujamo vam namreč storitev spletnega lekarnarja. Enostavno sedete pred računalnik, odprete spletno stran naše spletne lekarne na Gorenjskem in naročite vrhunski inhalator PiC. Inhalatorji v naši lekarni so raznovrstni. Priporočamo vam inhalatorje PiC. Seveda imamo na zalogi tudi otroške inhalatorje. Najboljši inhalatorji v naši lekarni so inhalatorji PiC, ki so ultrazvočni inhalatorji. Ti standardni in otroški inhalatorji so zelo tihi in tako zelo primerni za zdravljenje sezonskih obolenj pri odraslih in otrocih. Ker je čas terapije za polovico krajši kot pri kompresorskem inhalatorju, je to najboljši inhalator za otroke.


Otroški inhalator PiCInhalatorji iz lekarne, kjer kupujete na spletu, so izvrstni

Najboljši inhalatorji naše lekarne so inhalatorji PiC. Ti izvrstni ultrazvočni inhalatorji proizvajajo delce, ki so veliki le 3,6 mikrona, kar omogoča, da razpršeni delci in zdravilo dosežejo tudi spodnji del dihal. Inhalatorji PiC so tudi izvrstni otroški inhalatorji. Ti inhalatorji za otroke in odrasle imajo dodatno opremo, med katero sodi 70-centimetrska maska 2 v 1. Ta omogoča da je to hkrati otroški inhalator in inhalator za odrasle, saj lahko masko obrnete; izdelana je iz mehkega silikona. Poleg dobite tudi ustnik in nastavek za nos. Sestavni del tega izvrstnega inhalatorja iz naše lekarne je tudi praktična torbica za shranjevanje inhalatorja ter rezervnih delov in pet posodic za zdravila.


Otroški inhalatorji so le del naše pestre ponudbe

V naši spletni lekarni lahko kupujete zdravila brez recepta, medicinsko tehnične pripomočke, prehranska dopolnila, sredstva za nego, sredstva za preventivo zdravja in predmete splošne rabe. Pri nas dobite prav vse, kar sodi v vsako odlično založeno lekarno kjerkoli po Sloveniji. Prednost kupovanja pri nas je to, da vam ni treba na pot do najbližje lekarne. Prav tako pa vam ni treba čakati v vrsti. Enostavno naročite izdelke s pomočjo računalnika, v najkrajšem možnem času pa jih dobite po pošti.

lekarna-plavz.com | Inhalator iz naše lekarne pošljemo po pošti