Regresija (Ljubljana) - cena seanse zelo dostopnacena regresije

Regresija je »cena«, ki jo morate pogosto plačati, če želite razčistiti s ponavljajočimi se težavami. Prav regresija duha je lahko tisto, kar vam bo prineslo osvoboditev. Običajno se regresija v prejšnja življenja izvede takrat, ko želimo dokončati stvari, ki še niso dobile pravega epiloga. Včasih pa je lahko tudi radovednost tisto, zaradi česar začne nekoga zanimati regresija. Cena, ki jo boste morali plačati, če vas zanima regresija duha, je lahko zelo različna, različne pa so lahko tudi izkušnje tistih, ki vodijo seanse, zato morate biti previdni pri izbiri.


Na koga se obrniti, če vas zanima regresija (Ljubljana)?


Kako torej izbrati pravega terapevta, če vas mika vodena in varna regresija? Ljubljana ponuja kar nekaj različnih možnosti, vendar pa vsi ponudniki žal nimajo ustreznega znanja glede tega, kaj je regresija in kako naj bi potekala regresoterapija. V Centru za razvoj duše, uma in telesa regresija Ljubljana poteka pod vodstvom diplomiranega terapevta (hipnoza, regresija). Cenik regresije vas bo prijetno presenetil, saj vas čaka zelo dostopna cena. Regresija tako ni namenjena le peščici izbrancev, ampak je dostopna zelo širokemu krogu ljudi, ki jih zanima razreševanje neproduktivnih, ponavljajočih se vzorcev, obenem pa vam lahko seansa omogoči tudi dostop do še neodkritih talentov.


Osvobajajoča regresija - cena in druge informacijeregresija v Ljubljani

V Centru za razvoj duše, uma in telesa se izvaja poglobljena regresija. Psihologija regresijo pogosto razume le kot razreševanje travm iz otroštva, kar pa ni dovolj za resnično osvoboditev. Običajno so tudi pretekla življenja izvor težav, s katerimi se soočate, zato je nujna drugačna regresija. Cena vašega zdravja in dobrega počutja - tako telesnega kot duševnega in umskega - je previsoka, da bi tvegali. Tako je nujno, da se znebite tudi bremen, ki ste jih prinesli iz prejšnjih življenj, pri čemer vam lahko pomaga prav celostna regresija. Cena seanse bo zagotovo najboljša naložba v vašem življenju.
Center za razvoj duše, uma in telesa (Ljubljana) - regresija kot ključ do razrešitve vaših težav.

Več o izkušnjah z regresijo:www.vsi.si/center-holos/regresija-izkusnje

VEČ O UJETIH DUŠAH