Regresoterapija: cena/cenik, potek regresije in pričakovani učinki

Regresoterapija ceno oziroma vrednost vašega življenja postavi v novo luč. Regresija duše oziroma duhovna regresija vam omogoči, da spoznate, da je to življenje le eno od mnogih, ki ste jih že doživeli, in tistih, ki vas še čakajo. Tako vam duhovna regresija pomaga sprevideti, da resnična smrt ne obstaja, zato bi bil strah pred njo nesmiseln. A to je le drobec tistega, pri čemer vam lahko pomaga regresoterapija. Cena regresoterapije je v Centru za razvoj potenciala duše, uma in telesa zelo ugodna, zato ni pravih ovir, da ne bi tudi sami preizkusili neverjetne moči, ki jo ima lahko regresija duše.


Vodena regresoterapija: cena seanse ena najboljših naložb v življenjucenik regresije


Niste povsem prepričani, ali bi bila v vaši konkretni situaciji zares primerna regresija? Cenik je eden od razlogov, zaradi katerega marsikdo ne more preizkusiti pozitivnih učinkov, ki jih ima lahko regresoterapija - cena je namreč lahko pri določenih ponudnikih precej zasoljena. Kot omenjeno pa to ni več težava, če obiščete Center za razvoj potenciala duše, uma in telesa, kjer se izvaja terapevtska, vodena regresija. Cenik je zasnovan z željo, da bi postala regresoterapija dostopna čim širšemu krogu ljudi, ki želijo razrešiti težave in zaživeti polno, sproščeno življenje ter najti stik s svojim duhovnim jazom. To vam omogoča regresija v prejšnja življenja, ki je nadgradnja tistega, kar se pogosto razume pod pojmom regresija. Psihologija regresijo denimo dojema zelo ozko, saj se osredotoči le na trenutno življenje, a večinoma je potreben korak dlje ...


Cenovno dostopna regresija: cenik in druge informacije po e-pošti


Vsi, ki vas zanima regresija, cenik oziroma natančnejše informacije glede cene regresoterapije prejmete po elektronski pošti ali po telefonu. Tako lahko dobite tudi podrobnejše odgovore, vezane na vašo specifično situacijo in težave, ki jih imate. Po dogovoru za termin boste prejeli tudi vprašalnik, ki bo omogočil optimalno izvedbo seanse. Vaša notranja osvoboditev in duhovna rast sta na dosegu roke - izkoristite priložnost, ki se vam ponuja!

VEČ O REGRESIJI

ŽIVLJENJE MED ŽIVLJENJI

cena regresoterapije