Regresija v prejšnja življenja za razreševanje različnih težav

Regresija v prejšnja življenja se priporoča vsem, ki se želite dokopati do izvora svojih trenutnih težav in razrešiti stvari, ki vas ovirajo pri napredku. Poleg tega vam regresija v prejšnja življenja omogoča, da razumete nenavadne občutke povezanosti z osebo, ki ste jo morda šele spoznali, ali pa občutke glede določenih krajev, ki se vam zdijo izjemno znani, čeprav tam še niste bili.


Kako poteka regresija v prejšnja življenja in kakšne učinke ima?


Pogosto so dvomi pred prvo seanso povezani s pomanjkanjem informacij glede tega, kako sploh poteka regresija. Hipnoterapija oziroma hipnoza je običajno pot do spominov, ki ste jih nakopičili v prejšnjih življenjih in ki imajo lahko še vedno negativen vpliv na vaše sedanje življenje. Za uspešno odstranitev teh vplivov je pogosto nujna regresija. Hipnoterapija je tako zgolj »orodje«, ki vam omogoči dostop do teh nakopičenih in neozaveščenih plasti vaše duševnosti. Regresija v prejšnja življenja oziroma regresoterapija ne pomeni, da izgubite nadzor nad trenutnim dogajanjem. Vi sami ste tisti, ki usmerjate proces, terapevt vas pri tem le vodi oziroma vam pomaga, da dosežete umirjeno stanje, v katerem je možna regresija v prejšnja življenja. Tako je regresija v prejšnja življenja povsem varna in omogoča odpravljanje fobij oziroma razrešitev različnih težav, s katerimi se soočate.


Ena od možnosti tudi regresija sedanjega življenja


Center za razvoj potenciala duše, uma in telesa je pravi naslov za vse, ki vas zanima regresija v prejšnja življenja. Cena regresije v prejšnja življenja oziroma poglobljene seanse, ki traja približno tri ure, je zelo ugodna, podobno pa velja tudi za regresijo sedanjega življenja, ki vam pomaga dostopati do neproduktivnih prepričanj, shranjenih v vaši podzavesti, in jih spremeniti v nova, pozitivna. Še ena od možnosti pa je regresija »življenje med življenji« Se sprašujete, kdaj je smiselna takšna regresija? Življenje med življenji je nekakšno »vmesno« življenje, ko vaš duhovni jaz ni bil utelešen. Izkušnja vam omogoča občutje popolnega miru in uvid v nesmrtnost duše.

IZKUŠNJE Z REGRESIJO

VEČ O ŽIVLJENJU MED ŽIVLJENJUI

regresija Holosregresija prejšnjega življenja