Pošlji povpraševanje

Regresoterapija - cena seanse kot investicija v lepšo prihodnost

Regresoterapija je nekaj, kar lahko koristi prav vsakomur, ki premore odprt um in se je pripravljen soočiti s spomini iz prejšnjih življenj. S tem smo pravzaprav že namignili, kaj je regresija. Običajno je to regresija v pretekla življenja, obstajajo pa tudi posebne oblike (regresija sedanjega življenja ali v življenja med življenji).


Kako vam lahko regresoterapija pomaga do lepšega tukaj in zdaj?


Od tega, kakšna regresoterapija vas zanima, so odvisni tudi učinki, ki jih lahko pričakujete. Tako ni povsem enotnega odgovora na to, kaj je regresija. Kadar je to regresija v prejšnja življenja, se regresoterapija običajno izvaja s ciljem, da bi razrešili svoje nepredelane izkušnje in odkrili globlje razloge za odločitve v tem življenju, ki se vam zdijo morda na prvi pogled naključne. Regresija v pretekla življenja tako ni pobeg od sedanjosti, ampak povsem nasprotno. Regresoterapija vam omogoča, da presežete težave na različnih področjih in si zagotovite tudi lepšo prihodnost. Kadar želite vstop v svoja življenja med življenji, je potrebna nekoliko drugačna regresija. Reinkarnacija namreč implicira, da vaša duša ni bila vedno utelešena, zato govorimo o nekakšnih vmesnih življenjih, prehodnem obdobju, ki mu sledi reinkarnacija. Regresija v vmesna življenja vam tako lahko pomaga spoznati, da je vaša duša pravzaprav nesmrtna, s čimer se lahko osvobodite strahu pred fizično smrtjo.


Vas zanima vodena regresoterapija? Cena seanse lahko zelo ugodna!

Razlog, ki marsikoga odvrne od tega, da bi preizkusil, kako blagodejna je lahko regresoterapija, je cena. Regresoterapija je namreč pogosto precej draga. Na srečo pa vam je v Centru za razvoj potenciala duše, uma in telesa na voljo tako profesionalno vodena kot cenovno dostopna regresoterapija. Cena tako ni razlog, da ne bi tudi sami odkrili povezave med izkušnjami iz prejšnjih življenj in stvarmi, ki se vam dogajajo v tem življenju. Znanje je pot do moči, kar velja tudi za znanje o sebi, ki vas bo okrepilo in vam pomagalo preseči ovire na vaši poti.

REGRESIJA V PREJŠNJA ŽIVLJENJA

VEČ O UJETIH DUŠAH

cena regresoterapije

regresoterapija Holos