Poporodna depresija - celostni pristop k reševanju težav

Poporodna depresija spada med zelo pogoste vrste depresije. Znaki depresije, pri čemer je najbolj izrazita huda žalost, se običajno pojavijo približno mesec dni po porodu. Tablete za depresijo povzročajo mnoge stranske učinke, še posebej pri doječih materah, ki jih je prizadela poporodna depresija. Poleg tega pa tablete za depresijo ne odpravljajo samega vzroka za težave. Poporodna depresija je tako nekaj, kar, enako kot druge oblike/vrste depresije, zahteva celostni pristop.

VEČ O PANIČNIH NAPADIH TUKAJ!


Posledica pomanjkanja pozitivne življenjske energije lahko tudi depresija


Depresivnost je eden pogostih simptomov pretirane izpostavljenosti stresu in pomanjkanja pozitivne življenjske energije. Nič drugače ni niti takrat, ko se pojavi poporodna depresija. Tudi življenjske energije nam lahko, če ne skrbimo za njeno obnovo, enostavno zmanjka, podobno kot se izprazni rezervoar za gorivo v avtomobilu. Posledica je lahko blažja ali pa huda oziroma velika depresija. Pri ljudeh, ki jih prizadene depresija, je zato nujen holistični pristop, saj je porušeno energijsko ravnovesju posledica dolgotrajnih, ponavljajočih se negativnih vzorcev. Pretirano razmišljanje, zaskrbljenost, strah in podobni vzorci se lahko izrazijo tudi v obliki fizičnih bolečin in hudih bolezni. Če želimo depresivnost resnično premagati, ne zgolj odpraviti simptomov, moramo pridobiti znanje in moč, da pretvorimo negativna čustva v pozitivna.


Poporodna depresija in druge oblike depresije so premagljive

Depresija, podobno kot druge psihične težave, denimo panični napad, ki ga pogosto spremlja tiščanje v prsih, lahko s pomočjo obiskov energijske klinike Life Center že kmalu postane preteklost. Pri nas ste dobrodošle tudi vse ženske, ki vas mučijo poporodne depresije. Na voljo so vam različni tretmaji in programi, ki smo jih oblikovali na osnovi 30-letnega raziskovanja skupine strokovnjakov. Še tako intenzivna depresija je obvladljiva in premagljiva. Izvajamo vodene relaksacije s tretmaji akupresurnih točk in meridianov po celem telesu, individualno ali skupinsko življenjsko svetovanje, energijsko popravljanje telesa in širjenje uma. Razumevanje neustreznih vzorcev, vedenj in navad ter spoznavanje načinov za njihovo odpravljanje bo močno izboljšalo kvaliteto vašega življenja. Pomagamo vam pri odpravljanju fizičnih in psihičnih težav oziroma bolezni.

OSAMLJENOST

poporodna depresijavrste depresije