Regresija v pretekla življenja je ključ do naših najstarejših spominov

Regresija v pretekla življenja nam omogoča dostop do prejšnjih življenj, spominov, vzorcev in dogodkov. Regresija nam da vpogled v močna čustva do oseb, ki jih ne poznamo ali do krajev v katerih nismo bili. Regresija v pretekla življenja, nam omogoča razumevanje ter ponovno odkrivanje talentov, vrednot, čustev in darov, ki smo jih imeli v preteklosti.


Regresija v pretekla življenja cenaRegresija v pretekla življenja s pomočjo certificiarnega terapevta

Med regresijo nas vodi certificirani terapevt regresije v globoko stanje sproščenosti, ki je enako sanjarjenju in je povsem preprosto in naravno. Regresija v pretekla življenja je podobna meditaciji, ko dostopamo do spominov iz sedanjega življenja. Terapevt regresije v prejšnja življenja je med procesom navigator oz duhovna satelitska navigacija, medtem ko mi sami narekujemo cilj in hitrost regresije v pretekla življenja. Na poti v prejšnje življenje nam regresija v pretekla življenja omogoči dostop do spominov, ki so shranjeni v naši podzavesti in kjer so shranjene vse informacije, ki jih potrebujemo.

Cena regresije je ta, da lahko pride do močnih čustev in se lahko pojavijo travmatični spomini, vendar se regresija v pretekla življenja vedno zaključi tako, da se počutimo razbremenjeno in olajšano. Cena podoživljanj prejšnjih življenj s pomočjo regresije, pa nam omogoča, da na varen in voden način s pomočjo terapevta lahko začutimo globoko zdravljenje, sproščanje, odpravljanje fobij, izboljšanje odnosov ter krepitev fizične in čustvene dobrobiti.

Ugodna cena Regersije v pretekla življenja za zdravljenje prihodnosti

Naša prejšnja življenja tvorijo del našega sedanjega življenja in se nahajajo v našemu spominu in čustvih, katere odkrijemo s pomočjo regresije. Informacije, ki smo jih dobili preko regresije lahko uporabimo za spremembo v našem sedanjem življenju že z eno samo seanso Centra Holos, zato je cena samoodkritja neznatna, glede na pozitiven učinek globokega zdravljenja naše sedanjosti in prihodnosti, ki ga dobimo z regresijo.

O Centru Holos:https://www.vsi.si/center-holos/center-holos

IZKUŠNJE Z REGRESIJO

REGRESOTERAPIJA

Regresija cena