Regresija - izkušnje ljudi s seansami so izjemno pozitivne

Regresija je izraz, s katerim je običajno mišljena regresija v prejšnja življenja, vendar pa je možna tudi drugačna regresija. Pomen besede je tako lahko vezan tudi na regresijo sedanjega življenja, včasih pa je to lahko tudi regresija v življenja med življenji. Vse omenjene oblike se izvajajo tudi v Centru za razvoj potenciala, duše, uma in telesa, in sicer pod vodstvom diplomiranega terapevta hipnoze ter regresije. Tako vas čaka varna in uspešna regresoterapija, cena pa je zelo dostopna.


Kdaj in zakaj je smiselna regresija - je to prava rešitev tudi za vas?


Regresija da ali ne? Je to vprašanje, ki muči tudi vas? Regresija v prejšnja življenja pri marsikom vzbuja začetno skepso, vendar obstajajo dokazi, da je takšna regresija zares možna. Pri tem je treba še posebej izpostaviti raziskavo dr. Iana Stevensona, profesorja psihiatrije na ameriški univerzi v Virginii. Nekaterim predstavlja regresija v prejšnja življenja predvsem potešitev radovednosti, vendar pa je lahko še marsikaj drugega. Regresoterapija vam pomaga, da poiščete razloge za svoje trenutne težave v preteklih življenjih, jih ozavestite in presežete. Tudi za vse, ki se soočate z neobvladljivim strahom pred smrtjo, je lahko prava izbira prav regresija. Pomen določenih občutkov oziroma njihov izvor lahko raziščete v varnem okolju in s tem pridobite duhovni vpogled v svojo situacijo.


Vodena regresija - izkušnje drugih so vam lahko v pomoč pri odločitvi


Še vedno niste povsem prepričani, ali bi bila za vas res primerna izbira regresija? Izkušnje tistih, ki so se zanjo že odločili, vam lahko pomagajo pri dokončni odločitvi. Njihov odgovor na vprašanje »regresija, da ali ne?« bi bil zagotovo pritrdilen. Obiščite spletno stran Centra za razvoj potenciala, duše, uma in telesa ter se podrobneje seznanite s tem, kaj je regresija. Izkušnje z regresijo in druge informacije vas bodo zagotovo prepričale, po potrebi pa lahko dobite tudi odgovore na vsa dodatna vprašanja, vezana na vašo konkretno situacijo.

CENA REGRESIJE


izkušnje v regresijiregresija Holos