Kvalitetna in zanesljiva pvc okna in vrata so najboljša in najcenejša izbira

Če iščete zanesljiva in kakovostna pvc okna in vrata, ne spreglejte ponudbe podjetja Hausmart d. o. o. Naša pvc okna in vrata so izdelana iz visokokakovostnih profilov vodilnih nemških proizvajalcev. Vsi naši dobavitelji izpolnjujejo najstrožje pogoje, ki so povezani s kakovostjo in končno kontrolo ter imajo vse potrebne certifikate kontrole kakovosti. Naša pvc okna in vrata zato izpolnjujejo vse tehnične standarde, kar zagotavlja popolno funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo pvc oken in vrat. V podjetju Hausmart d. o. o. vam poleg pvc oken in vrat, lesenih in alu oken ponujamo tudi garažna vrata, senčila in dodatke. Naša pvc okna in vrata v Kranju so narejena iz najboljših materialov, hkrati pa jih odlikujejo zelo dobre izolacijske lastnosti.

CENIK PVC OKEN

Pvc okna in balkonska vrata: trajna in varna naložba

pvc okna in balkonska vrataPvc okna in vrata so enostavna za vzdrževanje. Za razliko od lesenih oken in vrat so trajnejša in tudi varnejša. Naša pvc okna in vrata imajo odlične izolacijske lastnosti, tako toplotne kakor zvočne. Z našimi pvc okni boste zaradi odlične toplotne izolacije tudi prihranili pri stroških za ogrevanje. V naši ponudbi boste našli tudi kvalitetna pvc vrata, ki so trpežna, stabilna in trdna. Na sedežu našega podjetja na Gorenjskem ali v kateri od naših poslovalnic se lahko prepričate o kvaliteti naše ponudbe pvc oken in balkonskih vrat. Izbirate lahko med različnimi profili pvc oken in vrat. Pvc vrata lahko vgradimo tudi kot balkonska vrata. Na voljo so standardne dimenzije oken, pvc okna in vrata pa vam lahko naredimo tudi po meri. Prepričani smo, da boste z našimi pvc okni in vrati več kot zadovoljni. Ne le, da so to najcenejša pvc okna in vrata daleč naokrog, prepričani smo, da so tudi najbolj kvalitetna pvc okna na Gorenjskem.

Najcenejša pvc okna in vrata po vaši meri

Če izberete pvc okna in vrata, ki vam jih po najbolj ugodni ceni ponujamo v podjetju Hausmart d. o. o., bomo poskrbeli tudi za kvalitetno montažo. Naši pogodbeni monterji so tudi v Kranju na Gorenjskem, Logatcu itd. Skratka, kjerkoli že ste, bomo poskrbeli, da bodo vaša nova pvc okna in balkonska vrata montirana kakovostno.

Pvc okna in vrata