Notranje žaluzije in zunanje žaluzije Hausmart

Zunanje žaluzije s horizontalnim lamelnim zastorom

notranje žaluzijeZunanje žaluzije sosenčila, pritrjena na zunanji strani oken ali fasade s horizontalnim lamelnim zastorom iz aluminijastih lamel. Način pritrjevanja in vodenja lamel je odločilnega pomena za stabilnost žaluzij v različnih vremenskih razmerah, za arhitekturni videz, zatemnitveni učinekzunanje žaluzijein kakovostno zaščito okna in s tem tudi vašega doma pred škodljivimi vremenskimi učinki.Lamelni sistemiza zunanje žaluzije na zunanji straniokna Hausmart ali pred oknom odločilno vplivajo na počutje v prostoru, saj tako kot ostalasenčila za okna, zunanje žaluzije odmerjajo količino dnevne svetlobe v prostoru. Ta in ostala senčila pa imajo tudi mnoge že prej omenjene zaščitne funkcije. Tako zunanje kot notranje žaluzije lahko z vidika senčenja nadomestijo tudiokenske rolete.Notranje in zunanje žaluzijeso vam na voljo v različnih barvah.

AKCIJSKE CENE PVC OKEN IN SENČIL HAUSMART

Notranje žaluzije - učinkovita zaščita pred svetlobo in neželenimi pogledi

zunanje žaluzijeNotranje žaluzijes svojim odličnim dizajnom in vrhunskimi materiali polepšajo videz prostora.Notranje žaluzijeso tako kot ostala naša senčila učinkovita zaščita pred svetlobo in neželenimi pogledi. Sestavljene so iz vodoravnih ALU lamel, širokih 25 mm. Svetlobo v prostoru s pomočjonotranje žaluzijeuravnavate z naprednim mehanizmom in gibljivo palico, ki omogoča obračanje lamel. S pomočjo dvižne vrvice pa lahko dvigovanje oziroma spuščanje žaluzij opravite tudi ročno. Ker so v naši ponudbi tudisenčilaza zahtevne kupce, vam nudimo visoko kakovostne žaluzije ISO. Posebnost notranjih žaluzij ISO je v tem, da se upravljajo s kroglično vrvico, kar zagotavlja hitrejše dvigovanje in spuščanje, omogoča pa tudi spreminjanje naklona lamel.Senčila za oknaHausmart -senčilaza vsak dom.

Notranje in zunanje žaluzije - montaža in uporaba

Zunanje žaluzijese tako kot notranje žaluzije lahko montirajo različno: med špalete, na fasado ali v pripravljeno odprtino pod fasado. Ko se odločate glede izbiresenčila za okna, sta vam na voljo tudi naša brezplačna izmera in svetovanje na domu. Naš inženir bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanje glede izbranegasenčilaza okna, priporočil pa vam bo tudi primerne okenske police (zunanje okenske police, notranjeokenske police, PVC okenske police). Naložba v našasenčila za oknabo naložba za vse življenje.


Zunanje in notranje žaluzije ter senčila za okna Hausmart - senčila za vsak letni čas.