Okna PVC z roletami: standardne dimenzije ali po meri


V podjetju Hausmart d. o. o. vam ponujamo širok asortima stavbnega pohištva, med drugim tudi okna PVC, lesena in aluminijasta okna. Naša filozofija je usmerjena v kakovost, trudimo pa se, da svojim strankam ponudimo tudi kar se da ugodne cene. Naša okna PVC so narejena iz najboljših materialov in profilov, pohvalijo pa se lahko z izjemnimi izolacijskimi lastnostmi. Okna PVC, ki jih izdelujemo v podjetju Hausmart, so okolju prijazna in tehnično ter estetsko dovršena. Okna PVC so na voljo v standardnih dimenzijah, če pa vam nobena dimenzija oken PVC ne odgovarja, se lahko odločite za izdelavo PVC oken po meri. Za svoja nova okna PVC lahko pri nas izberete tudi senčila, žaluzije ali rolete. Za vse informacije smo vam na voljo preko telefona, lahko pa nam pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca na naši spletni strani, kjer vpišete želene dimenzije, tip okna in ostale podatke in poslali vam bomo ponudbo.

OGLEJTE SI CENIK PVC OKEN


Lastnosti oken PVC - po izkušnjah najboljša okna

PVC okna z roletamiVeliko je razlogov, zakaj izbrati okna PVC. Okna PVC so energetsko najučinkovitejša okna, saj ponujajo izredno dobro toplotno izolacijo, na ta način se znižajo tudi stroški ogrevanja. Imajo tudi odlične zvočno izolacijske lastnosti. Okna PVC se lahko pohvalijo tudi s prilagodljivostjo, saj so na voljo različne dimenzije PVC oken, odločite pa se lahko tudi za PVC okna po meri. Okna PVC ne potrebujejo nobenega vzdrževanja, po potrebi jih le obrišete z vlažno krpo. Okna PVC so trajna in vzdržljiva, njihova življenjska doba pa je zelo dolga. Po izkušnjah zadovoljnih lastnikov PVC oken so PVC okna najboljša izbira. Izbira oken PVC pa je smotrna tudi z ekološkega vidika, saj so naša PVC okna 100 % razgradljiva.


PVC okna z roletami za popolno ali delno zatemnitev prostora

Vaša nova PVC okna lahko opremite tudi s senčili. Pri nas boste dobili kvalitetne žaluzije in rolete za PVC okna. PVC okna z roletami vam omogočajo delno ali popolno zatemnitev izbranega prostora. Izberete lahko standardne rolete, zunanje podometne ali nadokenske rolete. Če se zanimate za nakup oken PVC z roletami standardnih dimenzij ali po meri, vas vabimo, da nam pošljete povpraševanje. Prepričani smo, da boste z našo ponudbo več kot zadovoljni.

Okna PVC