Pvc okna in vrata v podjetju Hausmart d.o.o.


PVC okna in vrata so ogledalo vsake hiše. Prav zato je zelo pomembno, da so kakovostna, natančno izdelana in estetska. Okna in vrata predstavljajo točke na objektu, kjer so toplotne izgube največje, zato je nujno potrebno, da so dobro toplotno izolirana. Ker je dan danes v okolici vse več hrupa, si želimo tudi, da so okna in vrata dobro protihrupno izolirana in nas bodo tako ščitijo pred hrupom od zunaj.


Pvc oknoProti hrupu z najmodernejšimi materiali - kakovostna pvc okna in vrata


Pri izdelavi pvc oken in vrat uporabljamo najmodernejše in kvalitetne materiale, s katerimi smo zagotovili, da je življenjska doba pvc oken in vrat dolga. Ljudje smo dan danes zelo občutljivi na hrup, ki ga je tudi vse več. Medtem ko spimo, so naša ušesa budna in poslušajo. S kvalitetnimi pvc okni in vrati bomo zagotovili, da hrup iz zunanjosti ne bo prehajal v notranjost. Odločite se lahko tudi za pvc okna z roletami in tako poskrbite za regulacijo svetlobe v prostoru. Prav tako je s kvalitetnimi pvc okni in vrati poskrbljeno, da bodo prostori dobro toplotno izolirani, s tem pa boste prihranili pri ogrevanju pozimi in hlajenju poleti.


S protivlomnim sistemom na pvc oknih in vratih poskrbimo tudi za varnost v hiši


Dan danes je žal tudi vse večja nevarnost vlomov, ki postajajo vse bolj nasilni. Z dobrim protivlomnim sistemom pvc oken in vrat smo poskrbeli, da bo bivanje v vašem domu varno.


Vas zanima več o pvc oknih in vratih?


Vas zanima več o pvc oknih in vratih? Oglejte si ponudbo pvc oken in vrat na naši spletni strani:http://www.hausmart.si/ in se prepričajte o široki in kvalitetni izbiri oken in vrat, ki vam je na voljo. Cene pvc oken in vrat so ugodne, izbira pa je praktično neomejena.

PREVERITE TUDI ROLETE


V primeru dodatnih vprašanj o pvc oknih in vratih nas kontaktirajte


V primeru dodatnih vprašanj o pvc oknih in vratih v Ljubljani nas lahko kontaktirate tudi po telefonu ali e-pošti. Seveda pa bomo veseli tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer vas bo ekipa prijaznih prodajalcev seznanili z možnostmi, ki so vam na voljo ter vas usmerila k pravilni odločitvi o nakupu pvc ali lesenih vrat in oken. Nahajamo se v bližini Ljubljane ter smo tako dobro dostopni celotnemu slovenskemu trgu.

Pvc okna in vrata