Okna Hausmart - inovativna pvc okna

PVC okna Hausmartnudijo izvrstno toplotno in zvočno izolacijo. Izolacija pred zunanjim zvokom ščiti pred vdorom hrupa iz okolice. Okna Hausmart so primer trajnostnega produkta, saj jih je po demontaži možno popolnoma reciklirati za nadaljnjo rabo. Hausmart pvc oknaodlikujeta moderen izgled in praktičnost. Vzdrževanje oken Hausmartje izredno preprosto, saj pvc oken za razliko od klasičnih lesenih oken ni potrebno barvati in premazovati. Poleg tega so tako pvc kotalu okna Hausmartpoznana po svoji trpežnosti. Hausmartpvc oknaizdelujemo v različnih oblikah in velikostih, izbirate lahko tudi med različnimi barvnimi odtenki.

Hausmartvrata in pvc okna - pot do varnosti

Hausmartpvc okna inpvc vrataomogočajo dobro zaščito pred vlomi. Tehnična dovršenost izdelkov v naši ponudbi je merilo za doseganje visoke varnosti in stabilnosti. V vsavhodna vratastandardno vgrajujemo varnostno gonilko, varnostni cilinder in ključ ter varnostno kljuko, na ta način pa dosegamo optimalno zaščito pred vlomilci.

PVC OKNA IN VRATA - HAUSMART

Pvc okna in vrata so naložba za prihodnost

Za razliko od klasičnih oken so pvc okna enostavna za vzdrževanje, trajnejša in varnejša. Hausmartvratainpvc oknaso tako tehnično kot estetsko dovršena. Zaradi širokega spektra barv in oblik, ki so na izbiro v našem katalogu pvc oken in vrat, z lahkoto pridete do rešitve, ki zadosti vsem vašim potrebam.Ker se zavedamo, kako pomembna je zagotovitev zasebnosti in miru v lastnem stanovanju, izpostavljamo odlično zvočno izolacijo Hausmartvrat in pvc oken. Kakovostna izolacija pred zunanjimi zvoki preprečuje vstop neželenega hrupa v stanovanje, vam pa z utišanjem glasov iz notranjosti stanovanja zagotavlja zasebnost.Izolacija okenHausmart zmanjša tudi toplotne izgube. Na ta način porabite manj denarja za zimsko ogrevanje in poletno ohlajevanje prostorov.

S pvc vrati in okni Hausmartbo vaš dom prijetnejši, toplejši in tudi varčnejši.


okna hausmarthausmart pvc okna