Okna PVC vrhunske kakovosti


PVC oknoOkna PVC, ki jih dobite pri nas, so izdelani s pomočjo najbolj modernih in v celoti avtomatiziranih tehnoloških enot. Pri proizvodnji naših oken PVC ne more priti do človeške napake, ker je celotna proizvodna linija vodena računalniško. Ta avtomatizacija linije nam hkrati omogoča, da so naša PVC okna najcenejša oziroma so naša PVC okna pogosto v akciji. Zato so naša PVC okna in vrata v skladu z najbolj zahtevnimi tehničnimi standardi. Seveda je na račun tega tudi življenjska doba PVC oken zelo dolga. Izkušnje pri izdelavi PVC oken so zagotovo na naši strani, saj imamo preizkušene dobavitelje, ki so na področju oken PVC med najuspešnejšimi ne samo v srednji Evropi, ampak tudi na področju celotne Evropske unije.


Najcenejša PVC okna imajo vrsto prednosti

Kljub temu, da so naša okna PVC najcenejša PVC okna, pa se odlikujejo s številnimi presežki. Naše PVC okno vam omogoči enostavno rokovanje zaradi kljuk, ki so izdelane v skladu z najvišjimi standardi. Naš dizajn vam omogoča številne barve, poleg tega pa se odlikuje z eleganco in hkrati z izgledom, ki kaže na robustnost naših PVC oken v akciji.


Okna PVC, ki omogočajo različne zaščite

PVC okna akcijaKljub temu, da gre za najcenejša PVC okna, vam omogočajo varnost. Kot so nas naučile izkušnje, je pomembno, da so okna protivlomna in naša PVC okna z dolgo življenjsko dobo vam omogočajo prav to: skozi njih bo vlomilec prišel le težko. Pomembna je tudi protihrupna zaščita, ki je izvrstna zaradi ustreznih zvočno izolacijskih stekel in tesnil. Hrup, ki je reden, lahko ogrozi vaše zdravje, zato so kvalitetna okna na tem področju ključna.

CENIK PVC OKEN IN VRAT