Plastična ter alu okna in vrata

V Hausmartu prisegamo naplastična in alu okna. Izdelujemoplastična oknaiz petkomornih in šestkomornih PVC profilov, ki zagotavljajo dobro toplotno in odlično zvočno izolacijo.Plastična oknaizdelamo po vaših željah, v različnih oblikah in velikostih, izbirate pa lahko med številnimi barvnimi odtenki. Alu oziromaaluminijasta oknazagotavljajo zelo dobro toplotno izolacijo.Alu oknain ostalo alu stavbno pohištvo vam lahko izdelamo v različnih dimenzijah in izvedbah, vse od klasičnega do modernega stila ter v široki paleti barvnih odtenkov.

PLASTIČNA OKNA IN VRATA

Plastična vrata in alu vrata Hausmart

Plastičnainalu vhodna vrataso tisti del, ki posreduje prvi vtis o vašem domu. Vhodna vrata vašemu domu ne podarijo le lepega videza, ampak vam zagotavljajo tudi varnost ter dobro toplotno in zvočno izolacijo.Vhodna vrata Hausmartimajo sistem pettočkovnega zapiranja. V vsavhodna vratavgrajujemo varnostno gonilko, varnostni ključ in varnostno kljuko.Alu vhodna vrataso obstojna vrata, enostavna za vzdrževanje in uporabo.

Okna hausmart - prednosti plastičnih in alu oken Hausmart

Plastična in alu okna Hausmart imajo več prednosti:

  • okna Hausmartso praktična za vzdrževanje
  • oknaHausmartso izredno zanesljiva
  • okna so izredno trpežna
  • okna dobro temperaturno in zvočno tesnijo
  • ščitijo pred vlomilci in s tem zagotavljajo večjo varnost
  • predvsem pa zagotavljajo dolgoletno brezskrbnost vsem, ki se odločijo zanje
alu okna in vrataplastična okna in vrata

Plastična in alu vrata Hausmart

Prednost naših vrat je skrb za detajle. Za izdelavo po naročilu kupca zagotavljamo različne izvedbe oblik modelovvrat Hausmartter s tem številne kombinacije. Na naši spletni strani si lahko ogledate veliko primerov različnih dizajnov in barv. Posebna prednost plastičnih inalu vrat Hausmartpa je njihova trajnost in vzdržljivost. Izberite boljšavrata- izberitevrata Hausmart!

Več o akcijskih cenah PVC oken:https://www.vsi.si/hausmart/pvc-okna-akcija