Pvc okna in vrata standardnih dimenzij ali po naročilu z dolgo življenjsko dobo


Pvc okna in balkonska vrataČe razmišljate o zamenjavi vaših starih oken in vrat z novimi, vam svetujemo, da izberete pvc okna in vrata. V podjetju Hausmart boste poleg ostalega stavbnega pohištva dobili trpežna in kakovostna pvc okna in vrata standardnih dimenzij, lahko pa se odločite tudi za pvc okna in vrata po naročilu oziroma po meri. Vsa naša pvc okna in vrata so izdelana iz visokokakovostnih materialov in profilov najboljših nemških proizvajalcev. Pvc okna in balkonska vrata ponujajo odlično toplotno in zvočno izolacijo, prav tako pa se lahko pohvalijo z izredno dolgo življenjsko dobo. Ena izmed lastnosti pvc oken in balkonskih vrat je, da izredno dobro tesnijo, kar bo preprečilo vdor hladnega zraka v prostor in vam dolgoročno znižalo stroške ogrevanja.

PREBERITE VEČ O NAŠI PROIZVODNJI

Najboljša pvc okna in balkonska vrata, ki so okolju prijazna

Vsa naša pvc okna in vrata izpolnjujejo najstrožje pogoje ter tehnične standarde, zato ste lahko prepričani, da boste pri nas dobili najboljša in najbolj funkcionalna pvc okna in vrata z dolgo življenjsko dobo. Dobra novica pri pvc oknih in vratih je, da ne potrebujejo nobenega vzdrževanja. Kar se pa čiščenja tiče, je zelo enostavno. Preprosto jih obrišete z vlažno krpo. Ne le, da so naša pvc okna in vrata tehnično in estetsko dovršena, so tudi okolju prijazna in ne posegajo v naravo. Pvc okna in vrata so izredno trdna in stabilna, saj so narejena iz najboljših najbolj trpežnih materialov, ki zagotavljajo izredno dolgo življenjsko dobo. Tudi prezračevanje je s pvc okni in vrati enostavno, bivanje v prostorih pa bo udobno in prijetno.

CENIK PVC OKEN

Hitra in zanesljiva montaža pvc oken in vrat

Če iščete najboljša pvc okna in vrata po naročilu ali standardnih dimenzij, vabljeni v Hausmart. Izbirate lahko med različnimi estetsko dovršenimi in tehnično brezhibnimi pvc okni in vrati, ki so na voljo v različnih modelih, barvah in izvedbah. Pvc vrata so opremljena s protivlomnim mehanizmom in zagotavljajo popolno varnost. Lahko se odločite, da svoje novo okno pvc ali pvc balkonska vrata nadgradite in zaščitite z roletami ali žaluzijami ter jim na tak način še podaljšate življenjsko dobo. V podjetju Hausmart pa bomo poskrbeli tudi za zanesljivo in ustrezno montažo pvc oken in vrat standardnih dimenzij ali po naročilu.

Povpraševanje nam lahko pošljete na:http://www.hausmart.si/povprasevanje/

PVC okna in vrata akcija