Aluminijasta in plastična okna

Okna Hausmart so pravi naslov, ko se odločate za nove steklene površine. V podjetju Hausmart prisegamo na kakovost, zato vam ponujamoplastičnainaluminijasta oknav različnih izvedbah in barvah. Ne glede na to, za kaj se boste odločili, vam bodooknanašega podjetja služila dolga leta.

okna hausmartokna pvc

Okna PVC ali plastična okna kot odlična izolacija

Okna PVC ali plastična okna krasita odlična toplotna in zvočna izolacija. PVC oz. plastična okna so lepega videza, vzdrževanje je enostavno, zagotavljajo pa tudi izredno protivlomno zaščito.

HAUSMART PVC OKNA

Aluminijasta okna, če si želite večje vzdržljivosti

Aluminijasta okna so prava izbira za vas, ko si želite največje vzdržljivosti. Aluminij kot izredno odporen material zagotavlja, da bodo vaša okna kljubovala vremenskim vplivom, tudi najbolj ekstremnim pogojem. ALU okna pri podjetju Hausmart so tudi izredno ekonomična, saj odlično zadržujejo toploto v prostoru. Poleg tega vam lahko aluminijastaokna Hausmartnaredimo po meri!

Ste še vedno v dvomih?

Zgoraj naštete lastnosti vas morajo prepričati, da se odločite za okna Hausmart! Ko pa se že odločite za okna Hausmart, pa smo vam v podjetju na voljo za brezplačno svetovanje in izmero na domu.