PVC okna in vrata - cenik in financiranje

PVC okna in vrata


PVC okna in vrata - cenik je resnično nizek, nudimo pa tudi ugodne možnosti financiranja. Ker se zavedamo, da so stroški izjemno pomembni pri prav vsakem nakupu, še posebej pri investiciji, kot so okna PVC, cenik ne sme biti pretirano postavljen. Zato smo znižali svoje marže in vam ponudili poceni PVC okna, v sodelovanju z Gorenjsko banko d. d. pa vam omogočamo tudi ugoden potrošniški kredit. Tako si boste zagotovili res najcenejša PVC okna in vrata!

Vas zanima, kako do natančnega cenika PVC oken in vrat in ugodnega kredita? Na spletni strani izberite PVC okna in vrata ter cenik, ki vam je dostopen. Nato izpolnite kontaktni obrazec na spletni strani. Ko dobimo končne mere, vam posredujemo vse za ureditev kredita. Dobavimo in montiramo vam vaša nova PVC okna in vrata, cenik za vas pa pomeni nato mesečno obročno plačevanje glede na vaše zmožnosti.

Poceni PVC okna pri Hausmart

Naj vam dokažemo, da pri nas resnično dobite poceni PVC okna. Informativen cenik PVC oken in vrat razkrije, da dobite najcenejša PVC okna in vrata že od 72,02 EUR za okno oziroma 161,12 EUR za balkonska vrata ter 520 EUR za vhodna vrata. Cenik PVC oken in vrat je nato odvisen od dimenzij.

Poceni PVC okna podjetja Hausmart so tudi visoke kvalitete, kar pomeni, da ne upoštevamo le navedene cene, temveč še druge dejavnike:

  • poceni PVC okna so tista, ki bodo trajala in bodo tudi po več letih videti kot nova,
  • ne bodo vas pustila na cedilu in
  • poceni PVC okna pomenijo trajen nakup.
Poceni PVC okna

PVC okna in vrata - cenik na spletni strani

Cenik PVC oken in vrat na spletni strani je le informativen, tako da si lahko približno preračunate končni znesek in ugotovite, da v podjetju Hausmart resnično ponujamo le poceni PVC okna in vrata. Natančne cene PVC okna ni mogoče podati, brez da bi poznali še nekaj podatkov, zato vas vabimo, da na spletni strani izpolnite kontaktni obrazec.