Hausmart - vhodna vrata PVC in ALU vrata za vaš dom

Vhodna vrata so vizitka vaše hiše, ki jo lahko vidijo vsi, zato smo mnenja, da morate nakupu vhodnihALU vrataliPVC vratnameniti posebno pozornost. Vsa Hausmart vrata vašemu domu podarijo estetsko noto, varnost ter dobro izolacijo. Prioriteti sta varnost in stabilnost, ki ju za vsaALU vratainPVC vratazagotavljamo s sistemom pet-točkovnega zaklepanja.PVC in ALU vrata, izdelujemo v eno- ali dvokrilni izvedbi, za vsa Hausmart vrata pa ponujamo tudi kombinacijo vrat in fiksnega stranskega dela.Vhodna vrata PVCinALU vrataso vam na voljo v različnih modelih in barvnih odtenkih. Na voljo so vam tudi raznoliki dodatki za vsaPVC in aluminijasta vrata. Nudimo vam tudi raznolikabalkonska vrata, npr. drsna balkonska vrata, klasična eno- ali dvokrilna ter harmonikabalkonska vrata.

CENE PVC OKEN IN VRAT

Vhodna vrata PVC - enokrilna ali dvokrilna izvedba

Vhodna vrata PVC, tako kotgaražna vrata Hausmart, izdelujemo v enokrilni ali dvokrilni izvedbi. Izbiro med enokrilnimi in dvokrilnimi vrati prepuščamo vam, na voljo pa vam je tudi kombinacijavhodnih vrats fiksnim stranskim delom. Ker vam nudimo različne modele in barve, se lahko enostavno kombinirajo z videzom vašega bivalnega prostora. Vsavhodna PVC vratalahko popolnoma prilagodimo vašemu okusu. Glede na vaše želje izberemo tudi primerno kombinacijo polnila za vašaPVC vrata. Tako kot za vsaHausmart vrata, vam je tudi zavhodna vratana voljo zelo pestra izbira dodatkov, kot sokljukein poštni predali, ki bodo zagotovo zadostili vašim estetskim in tehničnim zahtevam.

hausmart vratapvc vhodna vrata


Hausmart vrata - varnostni cilinder s ključem, varnostne kljuke in gonilke

Hausmart vrataimajo kot novost standardno vgrajene: varnostni cilinder s ključem, varnostno gonilko in varnostno kljuko. Varnostna gonilka pripre krilo vrat, omogoča lažje zapiranje, spodnji jeziček pod kavljem pa poskrbi, da se kavelj vedno zapre in ne poškoduje profila okvirja. Varnostni cilinder in ključ imata več utorov, kar pomeni večje število različnih kombinacij za odklepanjeHausmart vrat, kar otežuje poneverbo ključa.Varnostna kljukaoteži delo vlomilcem in zmanjša možnost vloma na minimalno raven.

Akcijske cene PVC oken in vrat Hausmart:https://www.vsi.si/hausmart/pvc-okna-akcija