Odločite se za nakup zlata in investirajte

Naložbe v zlatoNaložbe v zlato oziroma nakup zlata kot investicije so vedno pogostejša odločitev tistih, ki se zavedajo kako pomembno je, da sami poskrbimo za varno finančno prihodnost. Ne glede na to, ali bi radi poskrbeli zase ali pa morda za svoje otroke, je smiselno, da se najprej pozanimate, katere naložbe so najbolj zanesljive. Če upoštevamo, da je zlato konvertibilna valuta, ki ne izgublja vrednosti, je nakup zlata oziroma investicija v zlate palice brez dvoma izjemno dobičkonosna. Vas zanima, kako kupiti zlato in kako poteka celoten postopek investiranja in prodaje? Pokličite naše svetovalce in se dogovorite za sestanek. Povedali vam bodo vse, kar je potrebno, da bo vaš nakup zlata uspešen.

Nakup zlata ni več privilegij bogatih ...

... lahko pa z njim obogatite. Naložbe v zlato so namreč eden najboljših načinov, da svoje prihranke oplemenitite. Če je včasih veljalo, da so si takšen nakup zlata lahko privoščili le bogati, pa danes temu ni več tako. Zlate palice si lahko privoščite tudi vi - in postopoma z njimi zaslužite. Če želite izvedeti, kako kupiti zlato, se obrnite na nas. V podjetju Elementum imamo zaposlene vrhunske premoženjske svetovalce, ki vam bodo pomagali, da boste z nakupom zlata kljub gospodarski krizi in težkim časom lahko lagodno živeli.

Kako kupiti zlato
Kako kupiti zlato brez davka

V Sloveniji pri vsaki prodaji blaga ali storitev plačujemo davek na dodano vrednost, če naše delovanje prinaša dobiček, pa še davek na dobiček. A k sreči nakup zlata ne sodi v isti koš, kot ostale dejavnosti. Naložbe v zlato so namreč oporočene davka. Povedano drugače: prodaja in nakup zlata sta oproščena davka na dodano vrednost - kar pomeni visok prihranek. Poleg tega za dobiček, ki nam ga je prinesel nakup zlata, ne bomo plačali davka na dobiček. Zlate palice so torej idealna investicija, saj so zanesljiva in trdna naložba.

Elementum | Nakup zlata, zlate palice, naložbe v zlato, kako kupiti zlato - povezave do naše spletne strani: