Oblikovanje telesa z Icoone tehnologijo

 

Oblikovanje telesa z Icoone tehnologijo prinaša izjemne rezultate pri odpravljanju celulita in lokaliziranih maščob ter pri negi povešene kože. S pomočjo aplikatorjev izvajamo preproste in enostavne, predvsem pa natančne masažne gibe po celotnem telesu. Mikro alveolarna stimulacija učinkuje na mikro vakuolarno strukturo, s tem pa tudi na adipozne celice in izvencelično matrico. Tkivo pri tem ni obremenjeno. Icoone terapija za oblikovanje telesa pospeši mikrocirkulacijo krvnega in limfnega toka, povečuje fibrilarno drsenje in stimulira fibroblaste. Že po prvi terapiji se zmanjša teksturna fibroza ter pospeši proizvajanje lipolize in kolagena. Koža postane bolj napeta in čvrsta.
Posamezna terapija za oblikovanje telesa v našem letonem studiu se začne z osnovno, približno 20-minutno terapijo, primerno za odpravljanju splošnih lepotnih težav, npr. celulita in edemov. Sledi 15-minutna Fokus terapija, ki deluje na specifične probleme, kakršni so trdovraten celulit, ohlapna notranja stran stegen, nadlaket ali povešena zadnjica. Za popolne rezultate bo dovolj 10 do 15 tretmajev, ki jih lahko izvedemo v nekaj tednih, in sicer od 2 do 3 terapije tedensko. Po želji pa lahko lepotni studio obiščete pogosteje.

 

Odstranjevanje celulita z Velasmooth tehnologijo

 

Učinkovito oblikovanje telesaBM lepotni studio izvaja tudi učinkovito neoperativno tehniko za oblikovanje telesa – odstranjevanje celulita z Velasmooth aparatom. Z njim učinkovito odstranimo in blažimo celulit ter zmanjšamo maščobne obloge. Gre za kombinirano terapijo za odstranjevanje celulita, ki vključuje sočasno mehanično masažo, gretje tkiva z infrardečo svetlobo ter bipolarno radiofrekvenco. Podtlak (vakuum) aparata razširi kapilare v podkožju in izboljša prekrvavitev obdelovanega dela telesa, masažni valjčki pa mehanično pospešujejo odtekanje nakopičene medcelične tekočine skozi limfni sistem. S tem učinkoviteje pospešijo odstranjevanje celulita. S sočasnim gretjem kože in podkožja ter povrhnjih maščobnih oblog povzročimo preoblikovanje in krčenje kolagenskih vlaken.
Velasmooth aparat za oblikovanje telesa lahko uporabimo na stegnih, mečih, zadnjici, ledvičnem predelu, trebuhu, rokah in podbradku. Število tretmajev je odvisno od posameznika in vrste problema. Priporočljivo je opraviti vsaj 10 tretmajev, prve spremembe pa se lahko opazijo že po treh.

BM lepotni studio vam poleg Icoone in Velasmooth tehnologije za oblikovanje telesa nudi tudi C vitaminsko nego telesa za odstranjevanje celulita in strij, ki izboljša vsesplošen videz kože, s tem da zmanjša vidne znake celulita in strij, obenem pa poveča čvrstost in elastičnost tkiva. BM lepotni studio v sklopu svojih storitev nudi tudi različne negovalne in anti-age tretmaje, kot je fotopomlajevanje in obnavljanje kože z ELOS tehnologijo, trajno lasersko odstranjevanje dlak, na voljo sta tudi depilacija z voskom in permanentni make up.


BM studio d.o.o. | Oblikovanje telesa in odstranjevanje celulita po ugodni ceni – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2B
BM Studio d.o.o.
Naslov
Dunajska cesta 63
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon - pet: 12.00 - 20.00; Sob, ned in prazniki zaprto
Spletna stran
E-pošta
01 437 41 68
Seznam fraz
oblikovanje telesa, odstranjevanje celulita, lepotni studio, lasersko odstranjevanje dlak, depilacija z voskom
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA