Oblikovanje telesa v lepotnem studiu BM

 

Učinkovito odstranjevanje maščobnih oblog in povešene kože

 

V odrasli dobi se na ženskem telesu zaradi vpliva estrogena zelo pogosto pojavijo spremembe, ki nam iz estetskih razlogov niso povšeči. Pojavijo se lahko lokalizirane maščobne obloge, povešena koža in celulit oz. t.i. pomarančna koža. Najpogosteje se nahajajo na bokih, stegnih, trebuhu in zadnjici. Na srečo obstaja več različnih terapij, po katerih se boste ponovno počutile privlačno in samozavestno v svojem telesu. V lepotnem studiu BM lahko izbirate med tremi različnimi terapijami za oblikovanje telesa in odstranjevanje celulita.

 

Odstranjevanje celulita z Velasmooth tehnologijo

 

Je nekirurški način oblikovanja telesa, odpravljanja celulita in zmanjševanja maščobnih oblog. Velasmooth tehnologija združuje pozitivne učinke mehanske masaže, infrardeče svetlobe in radiofrekvence. Tkiva se segrejejo, pospeši se prekrvavitev, nabrana limfa se odstrani, s tem pa se pospeši proces odstranjevanja celulita in preoblikovanja ter krčenja kolagenskih vlaken. Po končani terapiji bo koža vidno bolj napeta, obseg tretiranega predela pa občutno zmanjšan.

 

Oblikovanje telesa v lepotnem salonu

 

Oblikovanje telesa z Icoone

 

Naprava Icoone nudi izjemne rezultate pri odstranjevanju celulita, maščobnih blazinic in povešene kože. Gre za skrajno natančno večdimenzionalno masažo, ki pospeši krvni in limfni pretok, kar vodi k regeneraciji kože in vidnemu izboljšanju njene čvrstosti in napetosti. S svojim delovanjem naprava Icoone omogoča izjemno učinkovito oblikovanje telesa po vaših željah. Za optimalne rezultate priporočamo 10 – 15 terapij v našem lepotnem studiu.

 

C-vitaminska nega telesa proti celulitu in strijam

 

Pri tem načinu oblikovanja telesa naprej opravimo temeljit piling, ki odstrani odmrle kožne celice, hkrati pa naredi kožo bolj mehko in vpojno, tako da lažje sprejema nanešene sestavine. Po pilingu nanesemo močno infuzijo vitamina C na boke in zadnjico, ki jo nato z masažo vtremo v kožo. Na koncu sledi serum s številnimi aktivnimi sestavinami, ki odpravljajo celulit in zmanjšujejo tudi druge nepravilnosti na koži. Vitamin C je močan antioksidant, ki zavira staranje in koži vrača zdrav sijaj.

 

BM lepotni studio – druge storitve

 

V našem lepotnem studiu vam poleg zgoraj naštetih terapij za oblikovanje telesa in odstranjevanje celulita nudimo tudi anti-age terapije, nege obraza in telesa, masaže, depilacijo z voskom, lasersko odstranjevanje dlak in številne druge storitve. Vljudno vabljeni, da nas obiščete.


BM kozmetični studio | Nudimo vam učinkovite terapije za oblikovanje telesa – povezave na našo stran:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2B
BM Studio d.o.o.
Naslov
Dunajska cesta 63
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon - pet: 12.00 - 20.00; Sob, ned in prazniki zaprto
Spletna stran
E-pošta
01 437 41 68
Seznam fraz
Oblikovanje telesa, Odstranjevanje celulita, Lepotni studio, Lasersko odstranjevanje dlak, Depilacija z voskom
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA