depilacija bikini predelaBikini depilacija z voskom in laserska trajna depilacija nog: odlični rezultati

Bikini depilacija in depilacija ostalih delov telesa, nog, hrbta itd. je možna s pomočjo različnih metod, ki so zelo učinkovite. Bikini predel je ena izmed tistih točk na telesu, kjer nas dlačice zelo motijo, zato se vse več žensk odloča za depilacijo bikini predela. Trajna laserska depilacija je izredno priljubljena, saj s trajno lasersko depilacijo poskrbimo za vse dele telesa, kjer nas nadležne dlačice motijo. Če potrebujete dobro bikini depilacijo ali depilacijo nog, vabljeni v kozmetični salon BM studio. Opravljamo različne vrste depilacij: od trajne laserske depilacije pa vse do depilacije z voskom.

 

Laserska depilacija – trajna depilacija, nad katero se navdušujejo tako ženske kot moški


Laserska depilacija v našem salonu poteka s pomočjo ELOS tehnologije in je priljubljena oblika depilacije nog, ki je v primerjavi z depilacijo z voskom, manj neprijetna, saj je popolnoma neboleča. Laserska depilacija je odlična rešitev za trajno odstranitev dlak, pri kateri se dlake odstranjujejo z uporabo radiofrekvence in laserske tehnologije. Bikini depilacija ali depilacija ostalih delov telesa z laserjem ponuja trajne rezultate, nad katerimi boste navdušeni. Postopek depilacije je enostaven in neboleč, zaradi neenakomerne rasti dlak pa je za končni rezultat potrebnih nekaj ponovitev.

 

Depilacija z voskom: še vedno najbolj priljubljena bikini depilacija

 

depilacija z voskom v kozmetičnem studiuDepilacija z voskom je še vedno ena izmed najbolj priljubljenih metod odstranjevanja dlačic tako na bikini predelu, kakor tudi na nogah. Gre za hiter in enostaven postopek, s katerim dlake odstranimo v korenu. Bikini depilacija z voskom ali depilacija nog z voskom ni trajna depilacija, zato je postopek priporočljivo ponavljati na 3–4 tedne. V našem salonu vam ponujamo tudi depilacijo z voskom Lycon, ki zagotavlja vrhunske rezultate bikini depilacije, kakor tudi depilacije ostalih predelov telesa. Pokličite nas in se naročite na bikini depilacijo ali depilacijo nog. Ponujamo vam različne metode depilacije, ki zagotavljajo odlične rezultate. Več na: http://bmstudio.si/ 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2B
BM Studio d.o.o.
Naslov
Dunajska cesta 63
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon - pet: 12.00 - 20.00; Sob, ned in prazniki zaprto
Spletna stran
E-pošta
01 437 41 68
Seznam fraz
Bikini depilacija, laserska depilacija
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA