Čiščenje in pomlajevanje (radiofrekvenca) obraza

 

Čiščenje obraza je ena od najpomembnejših stvari, ki jih lahko naredimo za kožo na obrazu. Nobeno pomlajevanje obraza, terapije in maske ne morejo toliko koristiti, če koža ni pred posegom dobro očiščena. Pomembno je seveda tudi redno vsakodnevno čiščenje obraza. Kako intenzivno je, je seveda odvisno od tega, ali ste navadno naličeni ali ne oziroma koliko ličil uporabljate. K mladostnemu in svežemu videzu pa veliko prispevajo tudi redni obiski kozmetičnega salona in uporaba tehnologije, kot je radiofrekvenca obraza. Proti gubam na obrazu je zelo učinkovito tako imenovano ELOS fotopomlajevanje obraza – nega kože na obrazu s posebno tehnologijo.

 

 

Čiščenje in pomlajevanje obrazaČiščenje obraza s pilingom

Pomlajevanje obraza oziroma radiofrekvenca obraza se lahko začne šele, ko je ta dobro očiščen. To pomeni, da moramo z obraza očistiti vsa ličila, morebitno umazanijo in tudi odmrle kožne celice. Nekakšno pomlajevanje obraza torej opravimo že s pilingom. V kozmetičnem salonu BM Studio vam ponujamo različne pilinge, s katerimi se koža očisti, takšno čiščenje obraza po eni strani kožo pripravi na nadaljnjo nego, na primer fotopomlajevanje obraza (radiofrekvenca obraza) ali katero drugo terapijo proti gubam na obrazu in dekolteju. Piling si lahko povsem enostavno naredite tudi kar sami doma, ne da bi za to potrebovali kakšne posebne kozmetične pripomočke. Takšna naravna nega obraza je zelo učinkovita, pazite le, da ga ne izvajate prepogosto.

 


Pomlajevanje obraza z ELOS tehnologijo

Tehnologija ELOS je posebna tehnologija, s katero lahko odstranimo različne nepravilnosti na obrazu, kot so gube, pigmentne nepravilnosti, žilice in celo brazgotine. Najprej opravimo temeljito čiščenje obraza, nato pa s kombinacijo radiofrekvence obraza in optične energije stimuliramo kožo oziroma obnovo kolagenskih vlaken, odstranimo madeže in žilice itd. Takšna terapija je izjemno učinkovita in se izvaja navadno največ dvakrat na leto. Za zdravo, mladostno in sijočo kožo torej potrebujete redno čiščenje kože, občasne negovalne tretmaje, veliko pa k temu pripomore tudi pravilna prehrana in zadostna količina gibanja.

 


BM Studio | Redno čiščenje in pomlajevanje (radiofrekvenca) obraza

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2B
BM Studio d.o.o.
Naslov
Dunajska cesta 63
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon - pet: 12.00 - 20.00; Sob, ned in prazniki zaprto
Spletna stran
E-pošta
01 437 41 68
Seznam fraz
čiščenje obraza, radiofrekvenca obraza, pomlajevanje obraza
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA