Fotopomlajevanje – pomlajevanje in obnavljanje kože na osnovi radiofrekvence

 

Fotopomlajevanje kože z vrhunsko ELOS tehnologijo dosežemo brez operacij ali kemičnih substanc. Kombinacija radiofrekvenčne (RF) in optične energije stimulira obnavljanje kolagenskih vlaken v vezivnem tkivu. Radiofrekvenca obraza povzroča krčenje kolagenskih vlaken in hkrati stimulira nekatere celice, da pričnejo intenzivno proizvajati nova kolagenska vlakna.
Radiofrekvenca obraza je primerna za vse, ki jih moti povešena koža na obrazu, saj zategne kritična območja, zgladi nekatere gube na obrazu in poveča sijaj obraza. Radiofrekvenca obraza pa omogoča izredne rezultate tudi pri preoblikovanju telesa v celoti.
Zakaj bi se odločali za kirurški poseg, ko pa lahko osupljive rezultate dosežete na povsem neinvaziven način? Fotopomlajevanje kože z ELOS tehnologijo vam nudi tudi kozmetični salon BM Ljubljana. Radiofrekvenca obraza prinaša trajen rezultat, postopek pa je varen in hiter.

 

Fotopomlajevanje učinkovito odstranjuje pigmentne in žilne nepravilnosti

 

Zaradi onesnaženosti zraka in različnih vremenskih vplivov se na naši koži slej ko prej začnejo pojavljati vidne žilice, pigmentne nepravilnosti, povečane pore, gubice in gube. Fotopomlajevanje z ELOS tehnologijo bo vaši koži na obrazu povrnilo gladkost in izboljšalo kožno teksturo, obenem pa bo odstranilo tudi vse nepravilnosti na koži: od starostnih in sončnih peg, aken in žilic pa vse do znamenj in brazgotin.
Pri odstranjevanju pigmentnih znamenj melanin absorbira RF in svetlobo, visoka temperatura uničuje melanosome, melaninske celice se zreducirajo in zmanjša se proizvodnja melanina.
Fotopomlajevanje z ELOS tehnologijo bo na podoben postopek odpravilo tudi žilne nepravilnosti: hemoglobin v krvi pretvori optično in radiofrekvenčno energijo v toplotno. Segrevanje spodbudi koagulacijo krvi, kar povzroči razgradnjo žilnih sten. Te se po nekaj tednih prek imunskega sistema izločijo iz telesa, zato žilne nepravilnosti izginejo.

 

Mezoterapija brez igel – mezoporacija

 

Mezoterapija v kozmetičnem salonuPomlajevanje kože z mezoterapijo je zdravstvena tehnika, pri kateri z mikro injekcijami vnašamo različne aktivne snovi v plasti kože in podkožno tkivo. S tem spodbujamo nastanek kolagena, obnavljanje celic in glajenje površinskih gub. Mezoterapija bo uspešno odpravila utrujen videz kože, izgubo tona in sijaja, gube na obrazu, ohlapnost, škodljive posledice izpostavljenosti soncu ter celulit.
Mezoterapija pa je možna tudi brez igel. To bo zagotovo razveselilo vse, ki se klasični mezoterapiji izogibate zaradi strahu pred iglo, kljub temu pa bi radi rešili problem povešanja kože, gub, peg, celulita in strij. Mezoporacija omogoča vnos aktivnih snovi v tkivo do globine, ki je enakovredna mezoterapijskim injekcijam.

Nikar ne odlašajte, naredite nekaj zase in še danes obiščite kozmetični salon BM Ljubljana in si privoščite fotopomlajevanje. Radiofrekvenca obraza prinaša odlične rezultate.


BM studio d.o.o. | Ugodna cena za fotopomlajevanje z radiofrekvenco obraza – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2B
BM Studio d.o.o.
Naslov
Dunajska cesta 63
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon - pet: 12.00 - 20.00; Sob, ned in prazniki zaprto
Spletna stran
E-pošta
01 437 41 68
Seznam fraz
fotopomlajevanje, radiofrekvenca obraza, mezoterapija, gube na obrazu, kozmetični salon ljubljana
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA