Sproščujoča nega obraza

Odločite se za nego obraza v Ljubljani z Murad kozmetiko

Stres v šoli ali na delovnem mestu, nepravilna prehrana, premalo gibanja, onesnažen zrak in pomanjkanje časa zase lahko pustijo svoj pečat tudi na našem obrazu. Pojavijo se mozolji, rdečica, ekcemi, suha koža in gube na obrazu. Da bi obraz ponovno zasijal v vsej svoji lepoti, je priporočljivo, da se občasno odločimo za nego obraza.

Nega obraza - Ljubljana - BM kozmetični studio

Nega obraza LjubljanaNega obraza je splošen izraz za zelo raznoliko paleto tretmajev, ki pripomorejo k lepšemu tonusu in elastičnosti kože. Prilagojena je vsakemu posamezniku glede na njegove želje in tip kože. Nego obraza izvajamo s priznano kozmetiko Murad, ki jo je patentiral ameriški dermatolog z dolgoletnimi izkušnjami dr. Howard Murad.
Nečisti koži s sivkastim odtenkom in pigmentacijami se bo na primer podala specialna AHA nega obraza, ki obraz gladi in mu vrne sijaj. Poleg tega učinkovito gladi gube na obrazu. Suhi in uveli koži, ki je izpostavljena kajenju in smogu, bo življenje in sijaj povrnila nega obraza s patentiranim vitaminom C. Aknasti koži bo prijala nega obraza s sadnimi encimi. Terapevtska encimska nega obraza se prav tako prileže občutljivi koži, ki je nagnjena k rdečici (rosacei) in vnetjem (dermatitisu). Staranja kože na žalost ne moremo preprečiti, lahko pa ga upočasnimo oz. omilimo. IP5 nega obraza se lahko postavi po robu plitvim in tudi globljim gubam na obrazu, hkrati pa obrazu vrne svetel tonus, sijaj in polnost. Utrujeno kožo pri ljudeh vseh starosti bo oživila energijska nega z granatnim jabolkom. Seveda pa ne smemo pozabiti tudi na moške, saj moška koža prav tako potrebuje redno nego. Specialna nega obraza za moške z Murad kozmetiko je prilagojena potrebam moške kože in tipičnim problemom, ki se pojavljajo na njej - vraščenim dlakam ter vneti in občutljivi koži po britju.

NEGA OBRAZA V LJUBLJANI - BM STUDIO

Masaža obraza v kozmetičnem salonu v Ljubljani

Masaža obraza je primerna za ljudi vseh starosti in za vse tipe kože. Sproščujoča masaža obraza vključuje tudi masiranje vratu, ramenskega dela in dekolteja. Spodbuja prekrvavitev in sprošča telo in duha. Z masažo obraza boste lažje odpravili gube na obrazu in druge nepravilnosti na koži, ki jih povzročajo stres, onesnaženje in staranje.

Kozmetični salon - Ljubljana

BM kozmetični studio se nahaja na Dunajski 63 v Ljubljani - Bežigrad. Ker nego obraza opravljamo strokovno in s posluhom za ljudi, nas obiskujejo stranke iz Ljubljane pa tudi bolj oddaljenih kotičkov Slovenije. Odločite se tudi vi za nego obraza v Ljubljani v prijetnem ambientu BM kozmetičnega studia!

BM kozmetični studio | Nega obraza za vsak tip kože v BM kozmetičnem studiu - povezave na našo stran: