Lasersko odstranjevanje dlak na obrazu in po telesu

 

Varno in trajno odstranjevanje dlak

 

Gladka koža že dolgo ni samo modna muha, ampak predstavlja tako rekoč standard za urejene ženske, čedalje bolj pa tudi moške. Nadležne dlačice so še posebej moteče poleti, ko si želimo obleči kopalke, kratke majčke in hlače ter poletna krila. Lasersko odstranjevanje dlak je v primerjavi z britjem, depilacijo z voskom ali depilacijskimi kremami bolj učinkovita, trajnejša in manj boleča metoda odstranjevanja dlak. Kože ne izsuši, prav tako pa ne povzroča vraščanja dlak.

 

Lasersko odstranjevanje dlak - elosTrajno odstranjevanje dlak z laserjem

 

Lasersko odstranjevanje dlak z ELOS tehnologijo se izvaja s pomočjo radiofrekvence in laserskega žarka, ki segreje mešiček dlake in ga na ta način uniči. Odločite se lahko za lasersko odstranjevanje dlak na obrazu, hrbtu, prsih, pod pazduho, po rokah in nogah, na bikini predelu oz. povsod, kjer vas motijo nezaželene dlačice (z izjemo okolice oči in nosu). Lasersko odstranjevanje dlak z ELOS terapijo je primerno za oba spola. Vrhunski aparati za trajno odstranjevanje dlak z ELOS tehnologijo bodo odstranili tudi svetle, rdeče in sive dlake, česar drugi sistemi z samo enim virom energije ne zmorejo. Za optimalne rezultate je potrebno tretmaje večkrat ponoviti.

 

Trajno odstranjevanje dlak na obrazu

 

Področje obraza je še posebej občutljivo, zato morajo biti vse naprave, ki posegajo v kožo na njem zelo varne. Ta pogoj izpolnjuje tehnologija ELOS oz. naprave za lasersko odstranjevanje dlak, ki z izjemo blažje rdečice ne povzročajo nobenih stranskih učinkov (kot so vraščene dlake, suha koža, brazgotine,…). Upamo si trditi, da je tovrsten način odstranjevanja dlak na obrazu med najbolj učinkovitimi, preprostimi in varnimi.

 

Kvalitetna storitev v BM kozmetičnem studiu

 

Odločite se za varno in trajno odstranjevanje dlak na obrazu in drugod po telesu v BM kozmetičnem studiu na Dunajski 63 v Ljubljani. V 23 letih poslovanja smo si pridobili veliko zvestih strank, ki cenijo našo strokovnost in odnos do strank. Vljudno vabljeni k obisku našega salona, kjer vam nudijo lasersko odstranjevanje dlak, tretmaje za oblikovanje telesa, anti-age terapije, nege obraza za vsak tip kože, depilacijo z voskom in številne druge tretmaje.

 

BM kozmetični studio | Lasersko odstranjevanje dlak odstrani dlačice za vedno – povezave na našo stran:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2B
BM Studio d.o.o.
Naslov
Dunajska cesta 63
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon - pet: 12.00 - 20.00; Sob, ned in prazniki zaprto
Spletna stran
E-pošta
01 437 41 68
Seznam fraz
Lasersko odstranjevanje dlak, Trajno odstranjevanje dlak, Odstranjevanje dlak na obrazu, Depilacija z voskom
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA