Avtoličarstvo Nova Gorica - vrhunski servis po ugodnih cenah!

Avtoličarstvo

Si želite popraviti ali polepšati podobo svojega vozila? Oglejte si cenik za avtoličarstvo; čakajo vas popolna ličarska popravila!

Ličarska popravila po izjemnih cenah

Ličarske storitve se uporabljajo v številnih situacijah. Velikokrat je treba vozilo iz raznoraznih razlogov popravljati. Glavni pozvročitelji škode so prometne nesreče, toča, manjši spodrsljaji pri vožnji in pa drugi zunanji dejavniki. Praske, ureznine ali odstranjena vrhnja plat barve so poškodbe, ki niso le estetsko moteče, temveč lahko tudi pripeljejo do resnejših, trajnejših poškodb vozila. Važno je torej, da takoj, ko opazite škodo, pripeljete vozilo v avtoličarstvo, kjer bodo strokovnjaki ocenili škodo in izvedli najbolj primeren tretma za vaše vozilo. S tem se boste lahko izognili večjim stroškom v prihodnosti.

Avtoličarstvo Nova Gorica - naše storitve

Naša avtoličarska delavnica ima na voljo pestro ponudbo storitev. Naši strokovnjaki v celoti poskrbijo tako za estetsko podobo kot tudi za brezhibno funkcioniranje vašega vozila. Ponujamo hitra servisna opravila, v katera spadajo na primer menjava olja, pnevmatik, zavor ali izpušne cevi ter druga majša popravila. Razpolagamo tudi z visokokakovostno kleparsko delavnico, kjer s pomočjo ravnalne mize povrnemo vaše vozilo v prvotno stanje. Avtoličarstvo pa seveda zajema tudi opremljeno lakirnico, kjer za estetiko vašega avta poskrbimo s kvalitetnimi laki na vodni osnovi, ki so tudi okolju prijazni. Poskrbimo tudi za nego vozila, ki je ključnega pomena za ohranjanje lepe podobe. Sol, mraz, umazanija in ostali vremenski vplivi namreč zmanjšajo lesk laka, s pravilno nego pa ga mi povrnemo. Nudimo še vrsto drugih ličarskih popravil, na primer popravilo plastičnih delov in popravilo stekel.

Avtoličarstvo - cenik naših storitev

Avtoličarstvo Nova Gorica se ponaša s kvalitetno delavnico in široko ponudbo storitev. Mednje ne spadajo le ličarska popravila, temveč tudi kleparska popravila, servis, predelava in nadgradnja vozil, avtopralnica, svetovanje in še marsikaj. Za podroben ogled naših cen preverite cenik naših storitev. Za svoje stranke poskrbimo od začetka do konca; ob prihodu jim ponudimo strokovno svetovanje z našimi izkušenimi delavci, nato pa predogled možnosti in skupaj s stranko izbiro najbolj primerne. Sledi natančno, profesionalno in hitro izvršeno delo, pri katerem smo pozorni na vsak detajl. Storitve imajo garancijo, zato je naše avtoličarstvo popolnoma zanesljivo. Zagotavljamo tudi poštenost, saj pri nas ni skritih stroškov.

AVTO INN | Avtoličarstvo, avtoličarstvo cenik, ličarska popravila, Nova Gorica - povezave do naše spletne strani: