Servis vozil, Nova Gorica - servisiranje in redni servis

Servisiranje vozil Škoda pri AVTO INN d.o.o.

Redni servis vašega vozila

Servis vozil, pa naj gre za redni servis ali popravilo poškodb (popravilo po toči ali prometni nesreči), je pri Avto INN d.o.o., pooblaščenem serviserju vozil (Nova Gorica), zagotovo najboljša izbira za vas. Avto INN d.o.o. je pooblaščeni servis vozil, kar pomeni, da ima na zalogi vse potrebne rezervne dele za vse modele, prav tako imajo na voljo strokovnjake za servise vozil. Redni servis pri servisu je opravljen hitro in profesionalno. Naročanje za servis vozil poteka preko telefona, na licu mesta ali pa preko spleta. Servis vozil pri Avto INN d.o.o. je opravljen natančno, veliko pozornosti se nameni vsem obrabam, ki bi lahko vodile k nesrečam. Redni servis vključuje pregled vitalnih delov motorja, prav tako se pregleda tudi vse, na kar opozori stranka in na malenkosti, ki morebiti lahko uidejo pri servisiranju na drugih servisih. Servis vozil pri pooblaščenem servisu v Novi Gorici Avto INN d.o.o. je opravljen hitro, ugodno in strokovno.

Škoda servis Nova Gorica - servisiranje ob nesrečah in poškodbahServisiranje in asistenca

Servisiranje je seveda lahko tudi izredno oz. ko se zgodi nesreča ali poškodba. Pri tovrstnem servisiranju gre lahko za menjavo pnevmatik, ogledal, odbijačev, novo lakiranje, akustiko ali pa menjavo elementov znotraj kabine. Avto INN servis v Novi Gorici tudi tu zagotavlja ne samo hiter pregled vozila, pač pa tudi ugodno in zanesljivo popravilo.servis vozil je pri Avto INN servisu vedno opravljen hitro in zanesljivo, tako da se lahko brez skrbi peljete s svojim vozilom. Servis vozil pri Avto INN pomeni, da se posvetimo našim strankam in jim zagotovimo najboljše storitve.

Servis vozil, Avto INN, Nova Gorica

Servis vozila je najbolje opraviti pri pooblaščenem serviserju, saj ima takšna delavnica na voljo vse potrebno za primerni servis in popravilo. Naj gre za servisiranje oziroma popravilo avtomobila pri nesrečah ali poškodbah, ali pa za redni servis, je servis vozil pri nas vedno opravljen profesionalno in hitro. Pooblaščeni servis Avto INN d.o.o. vam nudi idealno nego in popravilo vašega avtomobila, zato je obisk našega salona vozil v Novi Gorici prava odločitev.

Avto INN d.o.o. | Servis Nova Gorica, servis vozil, servisiranje - povezave do naše spletne strani: