Servis Škoda – Škoda servis, Nova Gorica – servisiranje in redni servis

Servisiranje vozil Škoda pri AVTO INN d.o.o.

Servis Škoda – redni servis

Servis vozil, pa naj gre za redni servis ali popravilo poškodb (popravilo po toči ali prometni nesreči), je pri Avto INN d.o.o., pooblaščenem serviserju vozil Škoda (Nova Gorica), zagotovo najboljša izbira za vas. Avto INN d.o.o. je pooblaščeni servis vozil Škoda, kar pomeni, da ima na zalogi vse potrebne rezervne dele za vse modele Škoda, prav tako imajo na voljo strokovnjake za servis vozil Škoda. Redni servis pri servisu Škoda je opravljen hitro in profesionalno. Naročanje za servis vozil poteka preko telefona, na licu mesta ali pa preko spleta. Servis Škoda vozil pri Avto INN d.o.o. je opravljen natančno, veliko pozornosti se nameni vsem obrabam, ki bi lahko vodile k nesrečam. Redni servis vključuje pregled vitalnih delov motorja, prav tako se pregleda tudi vse, na kar opozori stranka in na malenkosti, ki morebiti lahko uidejo pri servisiranju na drugih servisih. Servis vozil pri pooblaščenem servisu Škoda v Novi Gorici Avto INN d.o.o. je opravljen hitro, ugodno in strokovno.

 

Škoda servis Nova Gorica – servisiranje ob nesrečah in poškodbahServisiranje in asistenca

Servisiranje je seveda lahko tudi izredno oz. ko se zgodi nesreča ali poškodba. Pri tovrstnem servisiranju gre lahko za menjavo pnevmatik, ogledal, odbijačev, novo lakiranje, akustiko ali pa menjavo elementov znotraj kabine. Škoda servis v Novi Gorici tudi tu zagotavlja ne samo hiter pregled vozila, pač pa tudi ugodno in zanesljivo popraviloservis vozil je pri Škoda servisu vedno opravljen hitro in zanesljivo, tako da se lahko brez skrbi peljete s svojim vozilom. Servis vozil Škoda pri Avto INN pomeni, da se posvetimo našim strankam in jim zagotovimo najboljše storitve.

 

Servis vozil Škoda, Avto INN, Nova Gorica

Servis Škoda vozila je najbolje opraviti pri pooblaščenem serviserju, saj ima takšna delavnica na voljo vse potrebno za primerni servis in popravilo. Naj gre za servisiranje oziroma popravilo avtomobila pri nesrečah ali poškodbah, ali pa za redni servis, je servis vozil pri nas vedno opravljen profesionalno in hitro. Pooblaščeni servis Škoda Avto INN d.o.o. vam nudi idealno nego in popravilo vašega avtomobila, zato je obisk našega salona Škoda vozil v Novi Gorici prava odločitev.

 

Avto INN d.o.o. | Servis Škoda, Škoda Nova Gorica, servis vozil, servisiranje - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Avto INN d.o.o.
Naslov
Ulica Vinka Vodopivca 4
5000 Nova Gorica
Spletna stran
E-pošta
05 333 12 53
Seznam fraz
Servis Škoda, Škoda Nova Gorica, servis vozil, servisiranje, redni servis
ZEMLJEVID