Popravilo avtomobila - Popravilo po toči in ostala kleparska dela

Popravilo avtomobila pri AVTO INN d.o.o.

Se vam je poškodoval jekleni konjiček? Brez skrbi, pri nas vam opravimo popravilo avta hitro in natančno. V podjetju Avto INN so zaposleni le izkušeni mehaniki, ki popravilo avtomobila izvedejo strokovno. Popravilo avta je storitev, ki jo opravljamo že od leta 1992, ko smo ustanovili podjetje. Nudimo vam ugoden servis avtomobila, popravilo po toči in druga kleparska dela. Naša ponudba zajema še popravila in polnjenje klim, vulkanizerske storitve kot je menjava pnevmatik, finančno svetovanje, smo pa tudi lastniki avtopralnice. Avto INN d.o.o. - naj bo popravilo avta opravljeno profesionalno.

Naše znanje in izkušnje vam zagotavljajo kvalitetno popravilo avtomobila

Ker smo na trgu prisotni že okroglih 20 let, smo si pridobili še kako potrebno znanje in izkušnje. Danes lahko servis in popravilo avtomobila opravite na številnih avtoservisih, vendar ne nudijo vsi enako kvalitetnih storitev. Pri nas je popravilo avta opravljeno vrhunsko, saj se zavedamo, da je na trgu prisotna močna konkurenca. Kakovostno popravilo avta vam zagotavlja tudi dejstvo, da se zaposleni v podjetju Avto INN redno izobražujejo na različnih šolanjih tako doma kot v tujini. To nam omogoča, da ostajamo v stiku z novimi tehnologijami, ki povečujejo kvaliteto popravila avtomobila. Če želite svojemu jeklenemu konjičku le najboljše, ga pripeljite v Novo Gorico, kjer vam po želji opravimo tudi celoten servis avtomobila.

Popravilo avta | Naj avto izgleda kot nov - popravilo po toči in ostala kleparska dela

Zdi se, da toča vsako leto povzroči več škode. Popravilo avta po toči dobro opravijo le redki, zato je izbira pravega avtoservisa še kako pomembna. Pri nas vam nudimo popravilo po toči, ki bo vašemu avtomobilu povrnilo prvoten videz. Od udrtin na avtomobilu se lahko poslovite, saj imamo orodja, ki zagotavljajo kvalitetno popravilo avta. V večini primerov popravilo avtomobila po toči poteka brez lakiranja, kar pomeni nižjo ceno in višjo vrednost pri prodaji vašega jeklenega konjička. Nudimo vam tudi ostala ličarska in kleparska dela, kot so popravilo in menjava vetrobranskih stekel, svetil in popravilo poškodb avtomobila. Avto INN - najboljši servis avtomobila daleč naokoli.

Popravilo avtomobila | Hiter servis avtomobila po ugodnih cenah

Bogate izkušnje nam omogočajo, da popravilo avta poteka izredno hitro. V manj kot eni uri vam po ugodnih cenah opravimo manjši servis avtomobila. Sem spadajo menjava olja, zavor in pnevmatik, ter kleparska dela, kot so popravilo izpušne cevi in ostala manjša popravila avtomobila. Obiščite nas v Novi Gorici in poskrbeli bomo, da bo vožnja v vašem avtu varna in udobna. Avto INN - popravilo avtomobila še nikoli ni bilo tako hitro in ugodno.

Avto INN | Popravilo avtomobila, popravilo avta, popravilo po toči, kleparska dela, servis avtomobila - povezave do naše spletne strani: