Nega vozil in ličarske storitve po ugodnih cenah

Nega vozil

Za popoln izgled vašega vozila od zdaj naprej poskrbi naša avtoličarska delavnica, kjer poskrbijo za globinsko čiščenje avta in poliranje vozil!

Nega vozil - vse naše storitve

Nega vozil je ključnega pomena za vzdrževanje estetske podobe vaših vozil. Z redno nego se izognete večjim stroškom v prihodnosti in poskrbite za to, da je vaše vozilo vedno urejeno in deležno pravilnega ravnanja. Ličarska popravila pa so nujno potrebna takrat, ko vozilo utrpi kako poškodbo, na primer zaradi prometne nesreče, toče ali drugih okvar. V takem primeru je treba vozilo čimprej pripeljati v avtoličarstvo, kjer strokovnjaki ocenijo poškodbo in priporočijo najboljši tretma za vaše vozilo. Pri nas nudimo široko paleto storitev, v katero ne spadajo le nega vozil in ličarska popravila, temveč tudi hitro servisiranje, menjava pnevmatik, motornega olja, izpušne cevi ali zavor. Poleg tega razpolagamo s kleparsko delavnico, lakirnico in avtopralnico. Poskrbimo tudi za nadgradnjo in predelavo vozil ter nudimo strokovno svetovanje pri vsakem koraku.

Čiščenje notranjosti avtomobila

Vozilo ne sme biti bleščeče, urejeno in čisto le zunaj, temveč tudi znotraj. Redno globinsko čiščenje avta preprečuje nabiranje umazanije in prahu ter pomembno vpliva na trajanje življenjske dobe sedežne garniture, poleg tega pa zagotavlja prijetnejšo vožnjo in boljše počutje. Globinsko odstranjevanje prahu je predvsem pomembno za alergike. Za brezhibno čiščenje notranjosti avtomobila poskrbimo mi z najnovejšo opremo; moderni visokokavostni sesalci bodo notranjost vozila globinsko očistili in odstranili vso umazanijo.

Poliranje vozil z visokakovostnimi izdelki

Nega vozil zajema tudi izpostavljanje in vzdrževanje leska in lastnosti barve oziroma laka. Avtoličarstvo zajema tudi lakirnico, ki je opremljena z visokokakovostnimi laki na vodni osnovi. Lakiranje in poliranje vozil je ključnega pomena za ohranjanje leska, ki ga dnevno odstranjujejo mraz, sol, umazanija in neugodne vremenske razmere.

Nega vozil - cenik naših storitev in garancija

Naša delavnica ponuja vse storitve, ki jih lahko potrebujete za vaše vozilo. Mednje spadajo ličarska in kleparska popravila, čiščenje in nega vozila, popravilo po toči, servisne stortive, popravilo stekel in plastičnih delov, predelava in nadgradnja vozil in še marsikaj. Svoje stranke spremljamo od začetka do konca, na vsakem koraku. Naši strokovnjaki se jim v celoti posvetijo z začetnim profesionalnim svetovanjem in pomočjo pri izbiri. V naših storitvah ni skritih stroškov, saj menimo, da je poštenost na prvem mestu. Naše storitve so opremljene s polno garancijo.

AVTO INN | Nega vozil, čiščenje notranjosti avtomobila, globinsko čiščenje avta, poliranje vozil - povezave do naše spletne strani: