Kleparska dela in popravilo avtomobila - kleparstvo Avto INN - Škoda klepar

Kleparska dela AVTO INN d.o.o.

Kleparska dela in popravilo avta so mnogokrat opravljena površno in na hitro. Najboljši klepar v Novi Gorici! Kleparstvo Avto INN - zagotavljamo vam brezhibno popravilo avtomobila.

Kleparska dela - popravilo avtomobila po nesreči ali nakup novega dela karoserije

Kleparska dela niso vedno najboljša rešitev za popravilo avtomobila. Samo strokovno oko lahko presodi, ali se bolj izplača menjava udarjenega dela ali popravilo kleparja. Že udarjeni deli pločevine so namreč manj trdni in ob ponovni nesreči predstavljajo večjo nevarnost. V nekaterih primerih je celovito popravilo avta tudi dražje od nakupa novega dela. Zato se pred kleparskimi deli posvetujte s strokovnjaki - smo edini Škoda klepar in pooblaščeni servis za Škoda vozila v Novi Gorici - Avto INN. Kleparstvo zahteva veliko mero natančnosti, vsaka površnost prej ali slej pride na plan. Naša kleparska dela pridejo z garancijo, ki vam zagotavlja varnost. Klepar mora biti usposobljen in strokoven. Pri popravilu avtomobila vam zagotavljamo uporabo vrhunskih originalnih materialov in najsodobnejših metod.

Kleparska dela - od večjih popravil avtomobila do sanacije manjših poškodb karoserije

Popravilo avta in kleparska dela se v našem podjetju izvrstno povezujejo. Kot pooblaščeni zastopnik za škodina vozila pri nas ne boste imeli problemov z uveljavljanjem škode pri zavarovalnicah. Popravilo avtomobila ali redni servis lahko nadgradimo z odpravo manjših lepotnih napak, ki nastanejo na parkiriščih in pri redni uporabi avtomobila. Naš klepar vam svetuje, kako lahko s poliranjem sami odpravite manjše nepravilnosti. Za večja karoserijska popravila, ravnanje pločevine, menjavo in vgradnjo avtostekel, svetlobnih teles, varjenje in popravilo delov iz plastičnih mas in sanacijo škode zaradi prerjavenja, poskrbi naša ekipa kleparstvo Avto INN.

Kleparska dela in popravilo avtomobila - kaj pa mobilnost?

Kleparska dela zaradi svoje narave rabijo določen čas. Tako kot pri popravilu avta vam pri kleparstvu Avto INN nudimo možnost nadomestnega vozila. Z vami določimo najboljši urnik za kleparska dela, po možnosti kombiniramo vse s popravilom avtomobila. Klepar vas sproti obvešča o vsakršni zamudi ali nepredvidenih stroških. Kleparstvo je poklic, kjer se vsega ne da oceniti na oko. Šele podrobna analiza materialov in notranjih poškodb lahko dokončno določi ceno in dolžino trajanja kleparskih del.

Avto INN d.o.o. | Kleparska dela, popravilo avtomobila, kleparstvo, klepar, popravilo avta - povezave do naše spletne strani: