Popravilo avtomobila po toči, kleparska dela, kleparstvo Avto INN, Nova Gorica

Vam je avto poškodovala toča? Ne bodite zaradi tega slabe volje, saj vam v Avto INN v Novi Gorici nudimo kvalitetno popravilo po toči. Popravilo avtomobila zaradi toče zahteva znanje, izkušnje in ustrezno orodje, kar v našem podjetju vsekakor imamo. Redna izobraževanja zaposlenih doma in v tujini nam omogočajo, da popravilo avtomobila oz. kleparska dela potekajo v skladu z najnovejšimi tehnologijami. Ta kleparska dela vključujejo:

  • popravilo avta od toče,
  • popravilo in menjava vetrobranskega stekla,
  • popravilo svetilnih teles,
  • ostala kleparska popravila avtomobila.

Popravilo po toči | Naj bo popravilo avtomobila po toči opravljeno natančno

Naše podjetje je bilo ustanovljeno 1992 in danes zaposluje 12 ljudi. Ker dajemo velik poudarek kvaliteti, pri nas delajo le mojstri, ki svoj poklic opravljajo strokovno in natančno. Popravilo zaradi toče nam vsekakor ne predstavlja velikega izziva, saj smo popravilo po toči opravili že na mnogih jeklenih konjičkih. Ker kleparska dela, torej popravilo avta od toče, izvajamo z veliko skrbnostjo in natančnostjo, so naše stranke vedno izredno zadovoljne. Če ima vaš avto poškodovano pločevino, ga pripeljite v Novo Gorico, kjer vam nudimo hitro in kvalitetno popravilo avtomobila - popravilo po toči in popravilo ostalih mehanskih poškodb.

Popravilo po toči | Če je možno, popravilo zaradi toče opravimo brez lakiranja

Smo lastniki kleparske delavnice z ravnalno mizo, v kateri opravljamo kleparska dela, kot je na primer popravilo avta od toče. Preden opravimo popravilo avtomobila, preverimo in vam sporočimo, če je možno popravilo po toči brez lakiranja. Dejstvo je, da toča s premerom 1 cm povzroča škodo na poljskih pridelkih, s premerom 2 cm pa na strehi avtomobila že lahko pusti majhno udrtino. Popravilo avta od toče večinoma poteka brez lakiranja, saj nam izkušnje in specialna orodja to omogočajo. Popravilo po toči na tak način je cenejše, poleg tega pa vaš avto ohrani vrednost. Veliko ljudi pred nakupom avtomobila namreč preveri debelino laka na posameznih delih pločevine. Ena izmed prednosti, ki jo nudi popravilo zaradi toče brez lakiranja, je tudi skrajšan čas popravila. Pri nas strokovnjaki opravljajo popravilo po toči z izvlečnimi čepi in posebnim lepilom, ki vašemu jeklenemu konjičku zagotavljajo videz, kakršnega je imel pred poškodbo s točo. Pridite na popravilo po toči v Avto INN, kjer bomo poskrbeli, da bo vaš avto izgledal kot nov.

Popravilo avtomobila | Vulkanizerska, ličarska, kleparska in ostala dela

V podjetju Avto INN v Novi Gorici kvalitetno poskrbimo za vaš celoten avto. Nudimo vam vulkanizerska, ličarska in kleparska dela po ugodnih cenah. Če potrebujete hitro popravilo avtomobila, nas obiščite. Poskrbeli bomo, da se boste lahko varno in udobno vozili v najkrajšem možnem času. Opravimo vam popravilo zaradi toče ter ostala popravila mehanskih poškodb. Smo tudi lastniki lakirnice in avtopralnice, ki vašemu jeklenemu konjičku povrneta sijoč videz. Avto INN - kvalitetno, hitro in ugodno popravilo po toči vašemu avtomobilu zagotavlja prvoten izgled.

Avto INN | Popravilo po toči, popravilo toče, kleparska dela, popravilo avta od toče, popravilo avtomobila - povezave do naše spletne strani: