Pošlji povpraševanje

Pooblaščeni servis vozil - redni servis, servis avtomobila, popravilo avtomobila

Servis vozil pri AVTO INN d.o.o.

Servis vozil - servis Avto INN, Nova Gorica - redni servis

Servis vozil pri podjetju Avto INN opravljamo že od leta 1996. Smo pooblaščeni servis in opravljamo redni servis kot tudi ostale servise avtomobila in popravila avtomobila. Redni servis avtomobila zagotavlja brezhibno delovanje vašega jeklenega konjička, uveljavljanje garancije v primeru okvare in višjo odkupno ceno pri prodaji. Kot pooblaščeni servis vozil vam jamčimo vgradnjo originalnih nadomestnih delov, ves naš kader pa je strokovno usposobljen in specializiran za servis vozil. Servis avtomobila nikakor ni stvar, ki bi jo prepustili nestrokovnim mehanikom, tudi če je vaš avtomobil že izven garancijskega roka. Naš servis ponuja garancijo za svoje opravljeno delo in garancijo na materiale. Naša garancija so zadovoljne stranke, ki nam zaupajo.

Servis vozil - servis avtomobila in popravilo avtomobila

Redni servis avtomobila zagotavlja maksimalno življenjsko dobo avtomobila z minimalnimi stroški. Redni servis je načrtovan in optimiziran. Zato je redni servis avtomobila nujen tudi po izteku garancijskega obdobja. V našem servisu vozil Avto INN vam nudimo posebne pakete ugodnosti za starejša vozila. Menjava zavornih ploščic, olja menjalnika, menjava sklopke, menjava in zategovanje zobatega jermena ter druge storitve našega servisa vam bodo pomagale uživati v vožnji vašega avtomobila še dolga leta. Nikakor pa ne gre zanemariti učinka potrjene servisne knjižice pri prodaji avtomobila. Le s potrjeno servisno knjižico ste lahko prepričani, da kupujete redno servisiran avto, kdo je avto vozil, ali je prišlo do okvar ali nesreč, in ali so kilometri na števcu realni.

Servis vozil Avto INN - redni servis avtomobila ter popravilo avtomobila

Servis Avto INN je najboljše mesto za popravilo vašega vozila. Nudimo vam garancijo na naše storitve in materiale. Popravilo avtomobila - okvare motorja, menjalnika, sklopke, izravnave, odprave odrgnin, karoserijskih poškodb - vse to in še več opravimo strokovno in cenovno ugodno. Avto INN je pooblaščeni servis vozil. Redni servis, servis avtomobila po preteku garancije ter popravilo avtomobila tvorijo zaokroženo celoto storitev, ki jo nadgradimo tudi s prodajo in odkupom rabljenih vozil.

Avto INN d.o.o. | Servis vozil, redni servis, servis, servis avtomobila, popravilo avtomobila - povezave do naše spletne strani: