Sadike - v Živex na voljo tudi sadike zelenjave

Smo trgovsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo izdelkov za zunanjo ureditev. Poleg mrež, ograjnih sistemov, vrat, izdelkov za ogrevanje, kmetijskih pripomočkov in opreme ponujamo tudi številne druge izdelke za zunanjo ureditev doma, vrta in okolice, kot so na primer semena in sadike - med njimi so tudi sadike zelenjave. Pri sajenju sadik in semen vam bo v pomoč različno vrtno orodje, na voljo pa so vam tudi zemlja, gnojilo, pesek in kamenje. Vrtni kamin in vrtno pohištvo pa bodo poskrbeli za piko na i.

Naš prodajni program dopolnjujeta tudi kakovostno projektiranje in montaža. Znani smo po zanesljivosti, prilagodljivosti, strokovnosti in prijaznem osebju, kar lahko potrdijo številni zvesti kupci in poslovni partnerji.

Sadike in semena tudi v spletni trgovini - vabljeni!

Kakovostne sadike zelenjave zagotavljajo zgoden in obilen pridelek

Zagotavljamo vam sadike, ki so močne in zdrave, ter nam zagotavljajo obilen pridelek zelenjave. Pri nakupu sadik moramo biti pozorni predvsem na to, da so te kompaktne, zdrave in da imajo dobro razvit koreninski sistem ter nepretegnjeno steblo. Le takšne sadike bodo lahko po presajanju normalno nadaljevale z rastjo. Sadike zelenjave so na voljo v stisnjenih prstenih kockah ali gnezdih, v katerih imajo veliko koreninsko grudo. Večja kot je koreninska gruda, manjši presaditveni šok doživi rastlina ob presajanju.

Ko sadike prinesemo domov, jih, če jih ne nameravamo takoj posaditi, dobro zalijemo in pustimo na prostem. Presajanja se je najbolje lotiti proti večeru, ko sonce neha pripekati. Sadike, ki so vzgojene v stisnjenih prstenih kockah ali v gnezdih, presajamo z sadilno lopatko, malo motiko in podobnim pripomočkom. Pred sajenjem sadike dobro zalijemo, nato pa jih sadimo skupaj z zemeljsko grudo, malo globlje, kot so rasle prej. Le sadike zelenjave, kot sta solata in zelena, sadimo enako globoko, sicer ne tvorijo glav oziroma gomoljev. Po presajanju sadike še dobro zalijemo in vsaj še nekaj dni skrbimo, da bodo rastlinice imele dovolj vlage.V Živex prodajalnah nudimo sadike zelenjave pa tudi sadnega drevja priznanih proizvajalcev.

Za učinkovito in redno zalivanje vam priporočamo Živexov namakalni sistem, ki je lahko narejen povsem po vaših željah.

Obiščite nas in si oglejte našo bogato ponudbo. Vabljeni tudi na našo spletno stran!