Vaze – poleg betonskih korit na voljo tudi glinene vaze

Vključevanje cvetličnih posod v zasnovo vrta daje vrtu prav poseben pečat. Pogled na vaš vrt bo lepši in prijetnejši, če boste na njem zagledali korita in vaze, v katerih raste bujno rastlinje. Zato so betonska korita in glinene vaze prav poseben in pomemben člen pri načrtovanju in oblikovanju vašega vrta.


Betonsko koritoŽivex je trgovsko podjetje, ki vam med izdelki za zunanjo ureditev doma, vrta in okolice ponuja tudi betonske vrtne izdelke, kot so lijaki, cvetlična korita in betonske vaze ter glinen vaze. Na voljo so cvetlične vaze vseh vrst, oblik in velikosti. Med njimi boste našli tudi glinene vaze. Manjše so razmeroma lahke, medtem ko lahko večje služijo kot cvetlična pregrada.

Za korita in vaze, polne bujnih cvetlic, bo seveda treba poskrbeti z rednim zalivanjem. V naši ponudbi boste zato našli tudi kakovostne lijake. Nekateri lijaki imajo korito na tleh, druge pa podpira steber, ki omogoča, da je lijak na bolj dostopni višini. Primerni so za postavitev ob zid ali ob steno, lahko pa so tudi na prostem. V notranjosti naprave je prostor za vodno napeljavo, tako da je priključitev enostavna. Betonski lijaki se prilegajo prav vsakemu vrtu, poleg svoje funkcionalnosti pa so še lep dodatek, ki obogati okolico.

 

Vse za zunanjo ureditev in vrt tudi v spletni trgovini - vabljeni!

 

Glinene vaze so bolj naravne – glina naj bo žgana

Balkonske in okenske rastline je najprimerneje saditi v posode in vaze iz žgane gline. Takšne glinene vaze so naravne, trajne, se ne pregrevajo in tudi dobro zadržujejo vlago v prsti. To je še zlasti pomembno v poletni vročini, ko se obod, pa tudi notranjost glinene vaze pregrejeta in izsušita. Marsikje so na voljo tudi vaze, ki so izdelane iz dvakrat žgane gline in prenesejo zimsko zmrzal. Le podstaviti jih moramo, da ne stojijo na tleh. Tako bomo dosegli, da se voda ne bo predolgo zadrževala v prsti, hkrati pa bomo preprečili, da bi posoda primrznila na podlago.

Možnosti pri oblikovanju vrta je ogromno – cvetlične vaze so le ena izmed njih. Obiščite nas in skupaj bomo zasadili vaš sanjski vrt. Vabljeni tudi na našo spletno stran!


Živex d.o.o. | Glinene vaze – povezava do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Volčja Draga 40
5293 Volčja Draga
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
+386 5 39 85 500
Seznam fraz
glinene vaze
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA