Betonski izdelki Živex – betonski zidaki in cevi ter betonski tlakovciBetonske cevi

Poleg programa za urejanje vrta in okolice hiše (na primer betonski tlakovci, ograje, vrtni kamini, rastline, zemlja, semena in sadike, vrtno pohištvo, orodje, stroji …), izdelkov za ogrevanje, kmetijsko dejavnost in inženiringa, se v podjetju Živex že dlje časa ukvarjamo tudi z gradbeništvom in gradbenimi izdelki. V naši ponudbi so betonski izdelki (betonski zidaki, betonske cevi, tlakovci, okrasni produkti …) različnih proizvajalcev, ki spadajo med najbolj kakovostne na svetu in jih odlikuje izjemna praktičnost ter vzdržljivost. Različni betonski izdelki so oplemeniteni tako, da so še dodatno poudarjene njihove dobre lastnosti – v skladu z namenom, ki mu služijo.

 

 

Vse za zunanjo ureditev in vrt - obiščite spletno trgovino Živex

 

Betonski izdelki za urejen vrt in okolico stavbeKorito za rože

Poleg betonskih tlakovcev, s katerimi tlakujete dvorišče ali poti v vrtu, obstaja še mnogo izdelkov iz betona, s katerimi polepšate videz vrta, obenem pa služijo tudi praktičnemu namenu. Za posebno eleganten vrt s pridihom klasike lahko vanj postavite kipec, ki je obenem čudovito korito za rože. Izjemno priljubljeni betonski izdelki so tudi prekrasni lijaki oziroma korita s tekočo vodo. V njih si lahko umijete roke po delu na vrtu ali peki na žaru, lahko pa na pipo namestite cev in zalijete vrt. Izdelki iz betona torej niso le praktični betonski zidaki ali betonske cevi, ampak tudi dodatki, ki združujejo estetskost in praktično uporabnost.

 

Betonski zidaki in cevi – trdnost in zanesljivost sta najpomembnejši

Zaradi svoje trdnosti in trdosti so betonski izdelki prisotni na izjemno različnih področjih. V gradbeništvu so nadvse priljubljeni betonski zidaki, ki se največkrat uporabljajo za zidavo nosilnih sten in kleti, saj pomenijo velik prihranek časa. Primerni so tudi za kmetijske in industrijske objekte, saj nanje ni treba nanesti fasade. Tudi betonske cevi se kljub številnim drugim materialom še vedno veliko uporabljajo (kanalizacija, odvajanje manjših tekočih voda, odvodnjavanje …). Tako kot ostali betonski izdelki so trdne, odporne na deformacije in obrabo ter okolju prijazne.

 

Živex d.o.o. | Betonski zidaki, glinene vaze, betonske cevi – povezave do naše spletne strani:
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Volčja Draga 40
5293 Volčja Draga
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
+386 5 39 85 500
Seznam fraz
betonski zidaki, betonske cevi
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA